AK Parti Milletvekili Grubu Florida’da Türk Toplumu Liderleriyle Buluştu

AK Parti Milletvekili Grubu Florida’da Türk Toplumu Liderleriyle Buluştu

ABD’de yaşayan Türk toplumunun temsilcileri ile bir araya gelmek, fikir alışverişinde bulunmak, istek ve problemlerini dinlemek için ABD’nin birçok şehrini ziyaret eden AK Parti milletvekilleri heyetinin yeni durağı Florida oldu.

Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Dış İlişkiler Başkanı Bursa Milletvekili Efkan Ala, AK Parti Adıyaman Milletvekili Muhammed Fatih Toprak, İstanbul Milletvekili Zafer Sırakaya ve diğer görevlilerin bulunduğu bir heyet katıldı. T.C. Miami Başkonsolosu Feyza Barutçu Altuğ da toplantıda hazır bulundu.

Toplantı Florida, Georgia ve Kuzey Karolina eyaletlerinde yaşayan Türk toplumunu temsil eden çeşitli STK’ların yöneticileri ile samimi bir sohbet havasında geçti. Efkan Ala diğer milletvekilleri gelen soruları bir yandan cevaplarken bir yandan da temsilcilerin istek ve sorunlarını not aldılar.

Alınan bu notların hükümetteki ilgili mercilere iletileceğini ve vatandaşlarımızın sorunlarına çözümler üretileceğini ifade eden Efkan Ala ve AK Parti heyetinin bir sonraki durağı Los Angeles olacak.

Toplantıya TASC, TARF, ASKON, HASENE gibi birçok STK’yı temsil eden ve aynı zamanda köşe yazarımız olan Mehmet Yaşar Ulutaş da ailesi ile beraber katıldı.

ala-2.jpg

ala-3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.