AK Parti seçime kadar yok edilecek !

AK Parti seçime kadar yok edilecek !

Seçim öncesi hayrette bırakan gelişmeler yaşanıyor. Hedef taban yüzde 58. Okuyun.

Doğan Grubu CEO'su neden CHP'ye geçti? Aydın Doğanmedyasatışından niçin vazgeçirildi? Seçim önceki AK Parti'yi bitirmek için hangi planlar yapılıyor? İşte derin plan...

Doğan Grubu'nun CEO'su Nebil İlsever'in, 120 bin TL maaşı ve maaş dışındaki astronomik pek çok imkanı bırakarak, CHP'ninİstanbulİl Başkanlığı'na “paraşütle” geçmesi, üzerinde dikkatle durulması gereken derin bir konu.

STRATEJİK HAMLE

Bu “Hem Doğan Grubu'nun Medya Varlıklarını Satışına” hem de “6 Ay Sonra Yapılacak Seçime” dönük oldukça iyi hesaplanmış bir hamle.

Doğan Grubu, bir varlık ve yokluk savaşı vermekte. Bugüne kadar devletin her türlü imkanı, türlü türlü “kolaylıklarla” Grubun hizmetine verilmiş ve Grup hormonlu biçimde büyümüştü. Bu muslukların kesilmesiyle başlayan darboğaz, sağlıksız yapıyı sarmalın içine sürükledi. Grubun, vergi borcu ve iç mali dengelerini düzeltmesinin tek yolu “Değerli Medya Varlıklarını” satmaktan geçiyor. Hükümetle ilişkilerini düzeltmesinin alternatifsiz yegane yolu da bu.

Bu mecburi istikamete giren Doğan Grubu'nda son dönemde gözle görülür bir strateji değişimi başladı. Omurgası, Grubun CEO'sunu CHP'ye etkili konumdan montelemekle oluşturulan bu strateji değişiminin ikinci radikal kararı “satıştan vazgeçilmesi” oldu.

AYDIN DOĞAN, MEDYA VARLIKLARINI SATIŞTAN VAZGEÇTİ

Aydın Doğan satıştan vazgeçirilmiş durumda. Grup, seçim sonuna kadar “satıyormuş” gibi yapmaya başladı bile. Alıcılar oyalama sürecine sokulurken, Grup seçim sonuna kadar varlıklarını satmayacak. Aksine satılmayan bu varlıklar seçim sürecinde etkili olarak kullanılacak.

Seçime yakın bir tarihte AK Parti'ye yönelik bir medya kampanyası planı yapıldı.

CHP ve MHP seçime kadar ittifak iddialarını şiddetle yalanlayacaklar. MHP, Anadolu halkından ve muhafazakar kesimden oy toplamaya çalışırken;CHPise Kürt oylarını ve bütün solu toparlamaya çalışacak.

SEÇİM ÖNCESİ DOĞAN MEDYAYA DÜŞEN GÖREV?

CHP ve MHP'nin bu stratejisinin tutmasının şartı ise “koalisyon kurmayacakları” yönünde kamuoyunun ikna edilmesi. Burada görev Doğan Grubu'na düşüyor.

Seçimden sonra ise işler değişecek. Oylarını artırmış MHP ve CHP, AK Parti'yi istedikleri düzeye kadar indirebilirlerse koalisyon kuracaklar. İndiremezlerse 330'un altına düşürmek bile gerekli baskıyı kurmak için yetecek.

SEÇİM ÖNCESİ PROVOKASYONLARA DİKKAT!

Çünkü devletin diğer kanadı Hizbullah'ı saldı bile. Hizbullah, İBDA-C, Acz-i Mendi gibi gruplar toparlanıyor. Bunlar seçim öncesi devreye sokulacak. İlkbaharda PKK'nın da “şehit cenazeleri için” devreye gireceği biliniyor. Öcalan'ın “Günde 100 kişinin öleceği olaylar” açıklaması daha geçen hafta yapıldı.

Provokasyonlarla Türkiye kargaşa ve demokrasi dışı alanlara gidiyor imajı verilecek. Seçim öncesi terör, kargaşa ve yolsuzluk vurguları ile medyabenzindökme işlevini yerine getirecek.

DOĞAN GRUBU SÖZ VERDİ BİLE

Doğan Grubu, yargı süreçlerinde kendisine destek verilmesi şartıyla destek sözünü verdi bile.

Medya-Siyaset ve Derin Güçlerin Planlaması ile AK Parti'den Kurtulma Planı 6 aylık süre için. Sürenin kısıtlılığı nedeniyle uygulama hızlı başladı.

Aydın Doğan satıştan vazgeçirilirken, Doğan Grubu'nin CEO'su CHP'nin içinden planı direkt yönetebilecek noktaya yerleşti.

İLK TOHUMLAR ATILDI

Erkekler ve kızların birbirine 45 santimden fazla yaklaşmalarının yasaklandığı lise ve Etek boyu kısa diye sürgün edilen öğretmen haberleri bunların ilk işareti.

Doğan Grubu'nda yayınlanan her iki haberin yalan olduğu ortaya çıksa da seçim öncesi rüzgar gibi bu haberler savrulduğunda yalan olduğunu anlatmaya fırsat bulunamayabilir. Yalanlansa da hedef tabanda beklenen etkiyi sağlayabilir. Hedef taban ise yüzde 58'in içinde..

Kaynak: AKTİFHABER



 

Etiketler :