AK PARTİ VE SP'DE YAPRAK DÖKÜMÜ

AK PARTİ VE SP'DE YAPRAK DÖKÜMÜ

Hizbullah cemaati hızlı başladı.

Bu ay içerisinde ismini açıkladıkları partiyle siyasi arenaya merhaba diyen Güneydoğu Hizbullah cemaati, ilk transferini gerçekleştirmek üzere.
 
HÜDA PAR ismiyle siyaset sahnesine ismini yazdırmak isteyen hizbulah cemaati, Ak Parti Diyarbakır il Başkanı ve Saadet Partisi Van İl Başkanlarını partilerine davet etmeye hazırlandığı bilgisi internet medyasına düştü.
 
Her iki il başkanının da davete sıcak baktığı ve Hüda Par'ın resmiyet kazandığı gün itibarıyla partilerinden istifa ederek kurulacak olan yeni partiye geçmeleri bekleniyor.
 
Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) ve Saadet Partisi (SAADET) tarfından henuz idaa'larla ilgili yalanlama gelmemesi ise kafaları karıştırmaya devam ediyor.
 
ALTAN TAN VE ŞERAFETTİN ELÇİ DAVET EDİLEBİLİR
 
Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Diyarbakır milletvekili Altan Tan ve geçtiğimiz seçimlerde BDP'nin desteklediği Şerafettin Elçi'nin de davet edilecek kişiler arasında isminin geçtiği söyleniyor. Öte yandan kürt ve islamcı kişiliğiyle ön plana çıkan Av. Sıtkı Zilan'nında kurulacak olan HÜDA PAR'a sıcak baktığı biliniyor.
 
BDP'ye alternatif islami kürt partisi olma özelliği taşıyan Hür Dava Partisi (HÜDA PAR), İslamcı kürt aydınların yeni cazibe merkezi olarak görülüyor.
 
Furkan Kutluyol / habername.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum