Ak Parti Yandaşlarına Tarihi Nasihat

Ak Parti Yandaşlarına Tarihi Nasihat

Seçim sonrası bazı AK Partililerin sosyal medyadaki zafer taşkınlığına A.Zeki BIYIK Hocadan sert uyarı.

Habername.com Köşe Yazarı, Kırklareli Müftü Yardımcısı Adnan Zeki BIYIK Hoca, 1 Kasım Seçimlerinde bazı AK Parti yandaşlarının sosyal medyadaki 'zafer taşkınlıkları'na ateş püskürdü. 

Adnan Zeki BIYIK Hoca yazısında: "Örneğin dün akşam sosyal medyada kimseyi incitmeyecek ve hakaret olmayan  bir paylaşım vardı; “Balkonu yıka geliyorum”.  Ama siz insanları klozete doldurup, sifonu da cumhurbaşkanına çektiren karikatürler paylaşırsanız, bu hem kul hakkıdır hem de Müslümanın mehabetine ve de  Mekke Fethinde taşkınlık yapan arkadaşlarını ikaz eden Peygamberimizin bize öğrettiği güzel ahlak ilkelerine muvafık düşmez." ifadesini kullandı.

"Bu seçimlerin 
adil bir Türkiye'nin oluşmasına , 
insanların kendilerini emin hissetmesine ,
ne yapalım siyaset böyle yürüyor diye zenginlerin semirtilmeyip garip gurabanın haklarının korunmasına, 
Yasaların ve kanunların herkese eşit şekilde uygulanmasına, (zira bizden öncekilerin helak olmasının sebeplerinin en başında kanunları zayıflara uygulayıp güçlülere uygulamamasıdır.)
Haram - helalin , kanaat ve şükür anlayışının gelişmesine 
kısacası mutlu ve refah toplumunun oluşmasına vesile olmasını Cenab-ı Allahtan dilerim.” diyen Adnan Zeki BIYIK Hoca; 

"Hocam! Muhalifler bizi de siyasi hesaplarla incitici çok karikatür vesair şeyler yaptı, biz yapınca neden bize kızıyorsun? Diyenlere

-Hz Peygamber ve arkadaşlarına, amcası Hz Hamza’ya ne zulümler yaptı Mekke’nin zalimleri…Ama O büyük İnsan ne yaptı? Mekke’ye nasıl girdi? Bazı kendini kaybeden ashabını nasıl uyardı. İşte önderimiz dediğimiz Hz Muhammed (S.A.V)…Uyarsanız işte yüksek ahlakıyla her zaman aramızda…Vakar ve İslami heybeti ayağa düşürmeyelim. Yok, Hz Peygamberimizin gerçek sünneti olan yaşam tarzına uymazsanız takdir sizin. Ama Onun yolundan giderseniz hem manevi adamlığınız yükselir hem de oyunuz…. Ben her zamanki gibi hüsn ü niyetle uyarmaktayım." sözleriyle tamamladı. 

 

Adnan Zeki BIYIK Hocanın yazısının tamamı için tıklayınız: 

http://www.habername.com/yazi-adnan-zeki-biyik-boburlenme-ve-simarma-muslumana-yakismaz-11410.htm

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.