Ak Parti yönetimi değişiyor...

Ak Parti yönetimi değişiyor...

Başbakan Erdoğan, AKP'nin büyük kongresinde parti yönetiminde önemli değişikliklerin olacağının sinyalini verdi

Başbakan Erdoğan partisini 2014 ve 2015 seçimlerine götürecek ekibin partinin ilk kongresi sonrası yapılacak büyük kongrede oluşturulacağını söyledi.

Erdoğan, 3 dönem sıkıntısı yaşamayanların parti yönetiminde olmasını istiyoruz dedi. İşte Erdoğan'ın AKP'de revizyon sinyali verdiği o açıklamaları...

Parti yönetimine 3 dönem ayarı

AKP il kongreleri yapılıyor. Büyük kongre yapılacak. Tüzük ve yönetiminde ne gibi değişiklikler olacak?

Büyük kongrede şüphesiz ki bazı değişiklikler yapacağız. MKYK’mızda ve MYK’mızda değişiklikler olur. 3. dönem milletvekilliği olayı, bu değişiklik için teşvik edici olacaktır. Bu kongre ile partimiz 2014-2015 seçimlerini yapacak. Onu görerek bu değişikliği yapmamız lazım. Yeni gelecek ekip, 2014 seçimlerini çıkaracak ekip olacak. Şimdi 3 dönem diyenler bunun çözümlerini de görmüş olacak. 3 dönem sıkıntısını yaşamayanların parti yönetiminde yer alması yararlı olur diye düşünüyoruz. Arkadaşlarla görüşeceğiz.

3 dönemi tamamlayan bakanların yerel yönetimlere kaydırılmasının söz konusu olacağı konuşuluyor. Bakanların belediye başkanlığı adayı olmaları söz konusu mu?

- Olur tabii, niye olmasın? Kamuoyu araştırmalarıyla filan bu tür fısıltılar geliyor. Bunların çalışmaları yapılır. Atılması gereken adımlar atılır. Yerel yönetimlerde de başarılı olacak, iyi performans ortaya koyan arkadaşlarımız aday olabilirler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum