AK Parti'den gülme krizine sokan anekdot

AK Parti'den gülme krizine sokan anekdot

Şamil Tayyar, AK Parti Genel Merkezi'nde vekil adaylığı mülakatı sırasında meydan geldiği iddia edilen iki olayı anlatınca stüdyo kahkahalara boğuldu.

Bugün TV ekranlarında yayınlanan Temsilciler Meclisi programına canlı yayın konuğu olan AK Parti Gaziantep milletvekili adayı gazeteci Şamil Tayyar, adaylık sürecinde AK Parti Genel Merkezinde meydana geldiği iddia edilen bir olayı anlatınca stüdyo kahkahalara boğuldu.

TAYYAR ANLATIRKEN BİLE GÜLME KRİZİNE GİRDİ

AK Parti Genel Merkezi’nde milletvekili aday adayları için kurulan ve vekil adayları ile yüz yüze görüşen komisyon üyelerinin başından geçtiği iddia edilen komik bir olayı anlatan Şamil Tayyar, gülme krizine girdi.

Şamil Tayyar gülme krizine girince, programın moderatörü reklam arası vermek zorunda kaldı.

ADAYI KONUŞMA ENGELLİ SANMIŞLAR

Şamil Tayyar, reklam sonrası komisyonun başından geçtiği iddia edilen komik olayı şu sözlerle anlattı; "Ak Parti Genel Merkezi’nde milletvekili aday adayları için komisyon kurulmuş. O komisyonlar vekil adayları ile yüz yüze görüşüp mülakat yapıyorlardı. Bir adayı mülakata alıyorlar. Ve isim benzerliğinden dolayı, komisyon üyeleri bu aday adayını konuşma özürlü bir engelli zannediyorlar.

Üyeler bu arkadaşın konuşamadığını düşünerek, soruları kağıda yazıyorlar ve sorulara başını eğerek cevap vermesini bekliyorlar.

Ancak aradan bir süre geçince, aday adayı dayanamaz ve ‘Bana niye soru sormuyorsunuz? diye patlar.

İŞİM OLSA BURADA İŞİM NE?

Programda anlatılan başka bir anekdota göre de; başka bir aday adayına da mülakatta "ne iş yapıyorsun" diye sorulur. Aday adayı, "işim olsa burada işim ne?" cevabını verir. 

HABER 7-gazeteciler.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.