AK Parti'den Jet Yalanlama

AK Parti'den Jet Yalanlama

AK Parti Milletvekili Özcan, ''Demokrat partiye geçecek 8 milletvekili arasında ismimin geçmesi benim adıma gerçek dışıdır'' dedi.

AK Parti Ankara Milletvekili Zekai Özcan, ''Demokrat partiye geçecek 8 milletvekili arasında ismimin geçmesi benim adıma gerçek dışıdır'' dedi.

 

Özcan, bugün bir gazetedeki, ''partisinden istifa ederek Demokrat Parti'ye geçeceğine'' ilişkin haberlerin doğru olmadığını söyledi.

 

Özcan, şöyle devam etti:

''Hükümetimizce yürütülmekte olan demokratik açılım projesinde, etnik vurgu yapılmadan bireysel demokratik eksikliklerimizin tamamlanması gerektiğini belirtmiştim. Dışarıdan ve bizzat partimiz içinden verilen bazı demeçlerle bu sürecin, sabote edilme durumuna gelindiğini, etnik kimlik vurgusuyla birbirimize 'öteki' diye bakılmasına sebep olunacağı üzerinde durup, üniter yapımızı zedeleyebilecek hiçbir demeç ve eyleme müsaade edilmemesi gerektiğini dikkat çekmiştim. Bu benim bir AK Parti milletvekili olarak şahsi görüşümdür. Demokrat Partiye geçecek 8 milletvekili arasında ismimin geçmesi benim adıma gerçek dışıdır. Demecimden dolayı böyle bir durum algılanıyor ise yanlıştır. Ben AK Parti milletvekiliyim. Özünde partimden ayrı düşündüğümü sanmıyorum. Bu gerçek dışı haberle asla bir bağlantım, ilgim yoktur ve olamaz.''

Etiketler :