Ak Parti'den o fotoğrafa yanıt

Ak Parti'den o fotoğrafa yanıt

AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP Grup Toplantısı'nda "Başörtülü bacısımızı ne hale getirdiler" diyerek gösterdiği Havva Bir'in fotoğrafı ve olay hakkında konuştu.

Çelik "İster başı açık ister kapalı olsun kim benim bacımı saçından tutup sürüklemişse o hareketin bana yapılmış olduğunu söylemek isterim. Havva Bir bacımıza da geçmiş olsun dilerim. Sayın Kılıçdaroğlu istediği için değil Sayın Başbakan'ın da uzun süredir takip ettiği bir konuydu" dedi.

 
Rize'deki bir HES dolayısıyla gündeme olan bir konuya da açıklık getirmek isterim. HES inşaatının kendilerinin zarar verdiğini düşünen bazı vatandaşlarımız karşı çıkıyorlar. Bu protestolar karşısında bazı vatandaşların dövüldüğü bilgisi verildi. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında değindiği konu hakkında şunu söylemek isterim.
 
İster başı açık ister kapalı olsun kim benim bacımı saçından tutup sürüklemişse o hareketin bana yapılmış olduğunu söylemek isterim. Havva Bir bacımıza da geçmiş olsun dilerim. Vandallara değil halisane niyetlerle protesto yapan vatandaşımız kaba kuvvetten zarar gördüyse biz onları sahipleniriz. Şimşirli Köyü'ndeki HES inşaatı durdurulmuştur. Sayın Kılıçdaroğlu istediği için değil Sayın Başbakan'ın da uzun süredir takip ettiği bir konuydu. Ben de kişisel olarak bazı HES'lerin çevreye zarar verdiğine inandığımı söylemek isterim. Hükümetimiz HES'lerle ilgili çalışma yapmaktadır. Tamamlanınca paylaşacağımızı belirtmek isterim.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.