AK Parti'li Aydemir, İBB Başkanı İmamoğlu'nun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü paylaşımını değerlendirdi:

AK Parti'li Aydemir, İBB Başkanı İmamoğlu'nun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü paylaşımını değerlendirdi:

"Birileri örtülü, kapalı olanı saklamaya çalışırken Ekrem İmamoğlu, orta yerdeki bir ittifakı aşikar ediyor. Pervin Buldan ve Meral Akşener ile ilgili yaptığı paylaşım bunu içermektedir"

TBMM (AA) - AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ı etiketleyerek yaptığı paylaşıma yönelik, "Birileri örtülü, kapalı olanı saklamaya çalışırken Ekrem İmamoğlu, orta yerdeki bir ittifakı aşikar ediyor. Pervin Buldan ve Meral Akşener ile ilgili yaptığı paylaşım bunu içermektedir." dedi.

Aydemir, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak, kadına şiddeti, kadına şiddetle iştigal edenleri telin ettiğini söyledi.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığına aday gösterilen Ayşe Keşir'e başarılar dileyen Aydemir, "Kadın Kolları Genel Başkanı olarak ciddi, örnek gayretler koyacak. Ondan önce aynı vazifeyi yapan Selva Çam Hanımefendi, o da önemli hizmetler yaptı. Ona da müteşekkiriz. Yaptığı hizmetler eşsizdi." değerlendirmesinde bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ı etiketleyerek yaptığı Twitter paylaşımına ilişkin değerlendirmesi sorulan Aydemir, "Ekrem İmamoğlu aslında bir hakikatin üstünü açıyor. Birileri olanı saklamaya çalışırken Ekrem İmamoğlu, orta yerdeki bir ittifakı aşikar ediyor. Pervin Buldan ve Meral Akşener ile ilgili yaptığı paylaşım bunu içermektedir." diye konuştu.

Ekrem İmamoğlu'nun yaptığı şeyin doğru olduğunu belirten Aydemir, "'Kapalı kalsın, üstü kapalı yürüyelim, insanları aldatalım' anlayışından uzak durmaya çalışan bir tarzdır. Ekrem İmamoğlu, bu paylaşımla, bu kutlamayla şunu yaptı, CHP, HDP ve İYİ Parti müttefiktir, müşterek hareket ediyordur anlamını aşikar etti." ifadesini kullandı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.