AK Partili Türkoğlu'nun bilinmeyenleri

AK Partili Türkoğlu'nun bilinmeyenleri

AK Parti, Hacı Bayram Türkoğlu'nun performansını yakın takibe aldı.

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, oğlu İstemi Kağan Türkoğlu'nun polis teşhisi görüntüleriyle zor durumda kalırken, AK Parti yönetiminin de Türkoğlu'nun performansını yakın takibe aldığı belirtiliyor.

3 KANUN TEKLİFİNDE İMZASI VAR

Akşam Gazetesi'nin haberine göre, meclisin resmi sitesindeki kayıtlara göre, yemin töreni dışında kürsüye çıkmayan Türkoğlu'nun verdiği yazılı veya sözlü soru önergesi bulunmuyor. Kendi hazırladığı kanun teklifi olmayan Türkoğlu, sadece diğer vekillerce hazırlanan üç ayrı kanun teklifine imza koymuş. Konunun, bugünkü AK Parti MKYK'da gündeme gelmesi bekleniyor.

MHP'DEN TRANSFER

Meclis performansı tartışılsa da, Türkoğlu Dörtyol'un en önemli siyasi figürlerden biri. 1994 ve 1999'da MHP'den Dörtyol Belediye Başkanı seçilen Türkoğlu, 2002'de milletvekili adayı oldu, ancak MHP barajı geçemeyince seçilemedi. Eczacı, iktisatçı ve ilahiyatçı olan Türkoğlu 12 Haziran 2011'de bu kez AK Partili olarak Meclis'e gitti.

FACEBOOK'UNU HACKLEDİLER

Türkoğlu, sanal alemde de sıkıntıya düştü. Polislerin, Facebook'ta açtıkları tepki sayfasının ardından, hackerler Türkoğlu'nun facebook adresinin şifresini ele geçirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.