AK Parti'li üye kaçırıldı!

AK Parti'li üye kaçırıldı!

Kırıkkale'nin Hacılar Beldesi'nde yarın yapılacak olan belediye başkan vekilliği seçimi öncesi AK Partili Belediye Meclis Üyesi'nin, evinin önünde bayıltılarak kaçırıldığı iddia edildi.

Hacılar Beldesi'nde yarın yapılacak olan belediye başkan vekilliği seçimi öncesi AK Partili Belediye Meclis üyesi Cemal Çetin'in kayıplara karışması büyük yankı uyandırdı. AK Parti ve MHP'nin 4'er belediye meclis üyesi bulunduğu, AK Partili Memduh Bağrıaçık ve MHP'li Cengiz Arslan'ın belediye başkan vekili adayı olduğu beldede, öğle saatlerinde Cemal Çetin'in evinin önünde kimliği belirsiz kişiler tarafından bayıltılarak kaçırıldığı iddia edildi. Cep telefonuna kapalı olan, çevrede yapılan tüm aramalara karşın bulunamayn Cemal Çetin'in ailesi durumu Jandarma'ya bildirdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, MHP Belediye Başkan Vekili Adayı ve Belediye Meclis üyesi Cengiz Arslan'ın ifadesine başvurdu. İfadesinin ardından serbest bırakılan Arslan, "Bu AK Parti'nin bir oyunu" dedi.

SULAR DURULMUYOR

Hacılar Beldesi Belediye Başkanı MHP'li Memduh Bodur, 11 Mart tarihinde Kırıkkale'de, belediyede çalışan Bülent Koyuncu tarafından öldürülmüş, yerine AK Partili Erdal Erdoğan getirilmişti. Erdal Erdoğan ise öldürülen Memduh Bodur'a suikast düzenledeği iddiasıyla 5 kişiyle birlikte tutuklanmıştı.

Yarın yapılacak olan Belediye meclisi toplantısında nasıl bir karar alınacağı ve seçime gidilip gidilmeyeceği konusu kasaba halkı arasında merakla bekleniyor.

DHA

Etiketler :