AK Partili vekilden inanılmaz sözler

AK Partili vekilden inanılmaz sözler

AK Partili Vahit Erdem öyle sözler etti ki inanılır gibi değil! Erdem'e göre Türkler, Türkiye'de azınlık olacak!

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Vahit Erdem'in, "Kürtler artık her şeyi eline alıyor. Böyle giderse Türkler azınlık olacak. 'Bir zamanlar Türkler varmış' diyecekler" dediği ileri sürüldü.

Kırıkkale'de yayımlanan yerel Yenigün gazetesinin, 'Kürtler her şeyi ele alıyor' manşetiyle verdiği haberde, Kırıkkale Milletvekili Vahit Erdem'in, Yahşihan ilçesini ziyareti sırasında bu sözleri sarf ettiği ileri sürüldü.

Gazetedeki habere göre Erdem, halkla sohbeti sırasında rehavetten kurtulunması gerektiğini söyledi.

Gazetenin haberine göre Vahit Erdem şunları söyledi: "Türkiye'ye bakacak olursak; Karadeniz insanları çok çalışkan olur. Kimileri ticaret yapar, üretim yapar zengin olur. Kimisi de okur doktor olur, avukat olur. Her iki başbakanımız da birisi Mesut Yılmaz birisi Recep Tayyip Erdoğan Rizeli'dir. Buradan örnek verebiliriz. Orta Anadolu insanımızı ise rehavet bürümüş durumda. Şöyle genel bir şekilde bakacak olursak, Kürtler artık çok çalışıyor. Her şeyi ellerine almaya başlıyorlar. Yakında Türkler azınlık olacak ve bir zamanlar Türkler varmış diyecekler. Bir an önce gözümüzü açmamız lazım. Çalışkan olmak zorundayız."
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :