AK Partililer yemekte buluştu

AK Partililer yemekte buluştu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz Zonguldak’ta AK Partililerle yemekte buluştu.

Yemeğe, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Köksal Toptan, Fazlı Erdoğan ve Polat Türkmen, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, AK Parti Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, AK Parti Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, AK Parti Kadın Kolları, AK Parti Gençlik Kolları ve partililer katıldı.

Yemekte konuşma yapan AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, “Bugün çok güzel bir gün geçirdik hep beraber. Hep birlikte birlik ve beraberlik içinde olacağız. Siz eğer bu yola baş koyduysanız, bugünkü bu toplantı bunun göstergesidir. Bizler Başbakanımızın çizdiği yolda yürümüyor koşuyoruz. Şimdiden herkese hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ardından konuşma yapan Alaplı belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, “Hep birlikte el ele vererek Zonguldak’ı en iyi yere getireceğimize inanıyoruz. Zonguldak’ın önü açık. Çok kuvvetli bir iktidar var. 2023’te Türkiye nereye gelecekse 2023’te Zonguldak ve Alaplı’da en güzel günlere ve yerlere gelecektir. Herkese şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Daha sonra konuşma yapan AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, “Çok güzel bir gündü hepimiz adına. Hepimizin gayreti bu ülkeyi ve milleti en iyi yere getirmektir. Bu ortak akılla olacak bir iştir. Gelecek olan seçimin ülkemize partimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan ise “Bugün bizlere çok güzel bir program yaşattınız. Bütün aday olan arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Hızlı bir sürece giriyoruz. Yarınlarını hep aydınlık olsun” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :