AK Parti'nin 2 milyon askeri var

AK Parti'nin 2 milyon askeri var

Türkiye'de 3 bin 200'ün üstünde belediye varsa, bunların 2 bini iktidarın elinde. Yani AKP'li... Ordular böyle kuruluyor işte.

Metin Akpınar, Ergenekon'da Tuncay Özkan'ın telefon dinlemelerinde geçen M.A. isimli sanatçının kendisi olduğunu itiraf ettitiği röportajında AKP'ye ciddi eleştirilerde bulundu..

 

EVET M.A BENİM

Yaptığı espirilerle ve komik filmlerle akıllarda yer eden Akpınar Sözcü gazetesine verdiği röportajda İddianamede geçen M.A benimdir. Tuncay Özkan ile dostuğumuz var. Televizyonu için konuştuk. Partisini kurarken benden yardım istedi.

 

TSK'YA ALTERNATİF ORDU KURULUYOR

Zaman Gazetesi'nin haberine göre, Akpınar daha önce verdiği bir mülakata, "Laik-antilaik çatışmasında güç hâlâ laiklerin lehine. Silah var çünkü." olduğunu söylemişti. Silahlı Kuvvetler'e alternatif bir ordu kurulmak istendiğini ileri süren Akpınar, "Yani Ordu Laik? sorusuna Akpınar şu cevabı vermişti:

 

AKP'NİN 2 MİLYON ASKERİ VAR

"Evet. Ama onun da çarelerini üretiyorlar, söyleyeyim. Polis hazırlanıyor, belediyeler kendi içlerinde karate bilen, elektrik coplu sivil ordular besliyor. Türkiye'de 3 bin 200'ün üstünde belediye varsa, bunların 2 bini iktidarın elinde. Yani AKP'li... Ordular böyle kuruluyor işte. Ayrıca rahmetli Turgut Özal'ın zamanında bireysel silahlanma da artmıştı. Yani biraz sıksalar, bir çırpıda sokağa 2 milyon insan çıkartırlar."

 

Etiketler :