Akaydın, önce iş yapsın

Akaydın, önce iş yapsın

Akaydın'ın 'Cami'ye ayakkabı ile giriliyor mu ki GATA'ya türbanla girilsin' sözüne tepkiler sürüyor...

AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Nejat Tığlı, CHP'li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın dünyanın gözbebeği turizm şehrinde 10 aydır iş yerine 'polemik' yaptığını söyledi.

Mustafa Akaydın'ın siyasi söylemlerle Antalya'nın sorunlarını halı altına süpürerek bir yere varamayacağını belirten Nejat Tığlı, CHP'li başkanın 'beceriksizliklerini' iktidar partisine laf atarak örtemeyeceğini kaydetti. Tığlı, 'Cami'ye ayakkabı ile giriliyor mu ki GATA'ya türbanla girilsin' sözünün unvanı profesör olan birine hiç yakışmadığını belirtti. Camilerin Müslümanların ibadet yeri olduğunu, diğerinin ise sağlık hizmeti veren bir kuruluş olduğunu belirten Tığlı, bir konu üzerinde değerlendirmede bulunulurken bir birinden ayrı kavramların karıştırılmaması gerektiğini kaydetti. Tığlı, "Akaydın'ın iktidar partisini eleştirme yerine Antalyalıların sorunlarına çözüm bulmasını öneriyoruz. Akaydın, seçileli 10 ay oldu. 10 ay süresince Antalya'ya gözle görülür bir hizmet yok. CHP'li başkan Antalya Büyükşehir'i yönetemeyecekse siyasi polemiklerle sürekli topu taca atıp durmasın. İstifa etsin. Halkımız bu tür politikacılara 3 Kasım 2002'de 22 Temmuz seçimlerin de de prim vermedi. Vermeyecekte." diye konuştu. 

Tığlı, Akaydın'ın bu tür gündem değiştirme politikalarla seçim öncesi Antalyalılara uçuk kaçık vaatlerini unutturmak istediğini iddia etti.

Etiketler :