Akaydın’ın sözleri CHP’nin çamura battığını gösterdi

Akaydın’ın sözleri CHP’nin çamura battığını gösterdi

AK PARTİ Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, CHP’li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ın belediye icraatlarına yönelik sözlerini değerlendirdi.

Akaydın’nın seçim öncesi kampanya döneminde, 10 bin kişiye iş, bedava elektrik, bedava ekmek gibi uçuk vaadlerde bulunduğunu ancak seçildikten sonra bu vaatleri bir kenara bıraktığını hatırlatan Tanrıverdi, “Başta sayın Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere CHP yöneticileri AK Partili belediye başkanlarına yönelik olarak asılsız, mesnetsiz, hayali suçlamalarda bulundular. Boş klasörleri havada salladılar” dedi.

Partinin istediğini yapmış

CHP’li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ın, belediye faaliyetlerine ilişkin açıklamalarının CHP’nin içinde bulunduğu durumu gösterdiğini dile getiren Tanrıverdi, “Akaydın’ın sözleri CHP’nin hangi çamurun içinde olduğunu çok net bir şekilde gösterdi. Özellikle Kılıçdaroğlu’nun ve CHP yöneticilerinin AK Partili Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı hakkındaki asılsız iftiralarının altında yatan gerçeğin, kendi ayıplarını, suçlarını örtme amacı taşıdığını görmüş olduk. İftiralarla ayıplarını örtmeye çalışıyorlar” diye konuştu. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın’ın, ‘hiç çekinmeden, tereddüt etmeden kadrolaşma yaptığını ilan ettiğini’ ifade eden Hüseyin Tanrıverdi, “İşlerin yandaşlarına verildiğini ilan etmiştir ve ‘parti ne diyorsa ben onu uyguladım’ diyerek, sadece partinin istediğini yerine getirmiş,’Kral çıplak’ diyerek, bunu bütün çıplaklığıyla ortaya koymuştur” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.