AKÇEV'den İzmir'de kutlu doğum programı

AKÇEV'den İzmir'de kutlu doğum programı

AKÇEV (Ahlak Kültür ve Çevre Derneği), İzmir’de özgün Kutlu Doğum programlarına devam ediyor. Peygamber efendimiz(sav)’in bir özelliğini ön plana çıkararak, salon programları tertipleyen AKÇEV’İN, 2011’de düzenleyeceği programın ismi “el-Beşir(sav)’’.

Hz. Muhammed(sav)’in doğum yıl dönümünde O’nu anmak, salat u selamlarla O’na hediyeler göndermek amacıyla düzenlenen program, bu yılda, Bayraklı’da Tepekule Kongre Merkezi’nde yapılacak.

 

Hz. Peygamberin en ayrıcalıklı vasfıdır, müjdeci olmak. O, karanlıklar arasında yolunu ve umudunu kaybetmişlere yüksek tondan haykırışıyla umut aşılayan ve yön gösterendir. Müjdeci, umut dolu ve gerçekçi olmakla ilgili özelde Hz. Peygamber'e, genelde herkese davranış ve ifade yükümlülüğü getiren din prensiplerini topluma hatırlatmak, O'nun tüm Peygamberler tarafından müjdelenmesini vurgulu bir şekilde işlemek ve doğru bilgilerle gündeme getirilmesi amaçlanmaktadır.

 

Sunuculuğunu Mustafa Aygül’ün yapacağı gecede, Kur’an’ı Kerim ziyafeti, Tebşirat Bahri, Müjdelenen müjdeci klibi, NECMETTİN NURSAÇAN hocanın konferansı, şiirler, ilahiler ve hikâyeler olacak. ENDER DOĞAN’ın konseriyle nihayete erecek olan programın misafirleri çok özgün ve özel bir gece yaşayacaklar.

 

9 Nisan Cumartesi akşamı, saat 20.30’da başlayacak olan program, Kanal35’ten canlı olarak uydu üzerinden yayınlanacak. Ayrıca program internet üzerinden www.kanal35.com.trve www.ilk.net.trile dünyanın her yerinden canlı olarak izlenebilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.