Akhisar Belediyespor'da Hamza Hamzaoğlu görevi bıraktı

Akhisar Belediyespor'da Hamza Hamzaoğlu görevi bıraktı

Akhisar Belediyespor'un başarılı teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu görevi bıraktığını açıkladı.

Akhisar Belediyespor'un Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu görevini bıraktığını açıkladı.

Akhisar Belediyespor'un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi: "Teknik direktörümüz Hamza Hamzaoğlu ve yönetim kurulumuzun biraz önce yaptığı basın toplantısında hocamızın sezon sonunda Akhisarsporumuz'dan ayrılacağı ve görevine A Mili Takım'da Fatih Terim'in yanında devam edeceği açıklandı. Basın toplantısına yönetim kurulumuz katılırken Asbaşkanımız Latif Çakmak, Hamza Hamzaoğlu ile aralarında futboldan başka kardeşlik ve dostluk olduğunu açıklayıp genç teknik adama yeni görevinde başarılar diledi."

HAMZAOĞLU AÇIKLAMA YAPTI

Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde yapılan basın açıklaması ile Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, üç yıllık birlikteliği Milli Takım için sonlandırmak zorunda kaldıklarının altını çizdi.

Hamzaoğlu, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile son kez görüştüklerini belirterek; “Hocamız benden Akhisar Belediyespor ya da Milli Takım'ı seçmemi istedi. Ben de bu zor seçimde tercihimi Milli Takım'dan yana kullandım ve yeni sezonda hiçbir takım ile anlaşmadan Milli Takım'da devam etmek istiyorum” dedi.

Hamzaoğlu şöyle konuştu:

"Öncelikle herkesin kandilini kutlamak istiyorum. Bundan üç yıl önce, yine böyle hep beraber toplandık ve Akhisarspor için beraber bir şeyler yapmaya karar verdik. Her başlangıcın bir de sonu oluyor. Bugün yine beraberce karar verip, bu sezon sonu itibariyle Akhisarspor’dan ayrılacağımızı bildirmek bir araya geldik."

"MİLLİ TAKIM'DA DEVAM EDECEĞİM"

"Ben öncelikle bu üç yıllık süre zarfında bizlere desteklerini esirgemeyen Akhisar halkına teşekkür ediyorum. Bu ayrılığı kimse kesinlikle bir gönül bağı kopması gibi düşünmesin. Çünkü sizin de bildiğiniz gibi bir Milli Takım süreci yaşandı. Dolayısıyla bu sezon sonu itibariyle eğer kısmet olursa oradaki görevimi devam ettirmeyi düşünüyorum. Şükürler olsun ki böyle bir ayrılık yaşıyoruz, üç yıl boyunca Allah bize hep başarılar nasip etti. Hep mutlu günlerimiz oldu, yani bütün ayrılıklar inşallah hep böyle olsun diyorum."

"AKHİSAR İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"


"Tabii ki Akhisarspor’un bundan sonra çok daha iyi bir şekilde yoluna devam etmesi için, hepimiz yine elimizden geleni yapacağız; bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu kararı da şimdiden açıklamamızın sebebini ben Yönetim Kurulu'ndaki arkadaşlarımıza da ilettim; belki sezon bitmeden yeni bir hoca ile anlaşabilirler. Yeni gelen teknik adam da hiç olmazsa takımı son üç haftada görme, antrenmanlarımızı takip etme imkanı bulabilir. Bunun da kulübümüzün geleceği için iyi bir şey olduğunu düşündük. Sizlere de teşekkür ediyorum, geldiniz, iyi günümüzde, kötü günümüzde hep destek oldunuz. Ama gün geldi ve çattı. İnşallah bitmek üzere olan stadıyla bundan sonra da Akhisarspor Süper Lig’de çok güzel günler görecektir."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.