Akif Beki'den Cemaat'e: Hani muhabbet fedaileriydiniz

Akif Beki'den Cemaat'e: Hani muhabbet fedaileriydiniz

Kendilerini yıllardır "vurana elsiz, sövene dilsiz" şeklinde tanıtan Cemaat'in Twitter'daki trolleri Akif Beki'yi küfür yağmuruna tutunca Beki de köşesinde cevap verdi.

Fethullah Gülen'in avukatı Nurullah Albayrak, geçtiğimiz günlerde Hürriyet yazarı Akif Beki'nin bir yazısı üzerine açıklama yaptı ve "aşağılık iftiralar" sözleriyle Beki'ye yüklendi.

CEMAATÇİLERİN ETTİĞİ KÜFÜRLER

Akif Beki de bugünkü köşesine konuyu taşıyarak, kendilerine muhabbet fedaileri diyen cemaatçilerin, özellikle sosyal medya üzerinden kendisine küfür ve hakaret ettiklerini duyurdu.

Akif Beki, yıllardır cemaatin kendisini "uslu çocuklar" olarak tanıttığını ancak aslolanın çok daha farklı olduğunu belirterek şunları söyledi:

BU AŞAĞILIK İFTİRALAR O AĞIZLARDA NE ARIYOR

... O zaman bu aşağılık iftiralar, bu İmamiyye terminolojisi bu ağızlarda, bu mecralarda ne arıyor? Sular seller gibi, dillerinden neden düşmüyor? Ya siz, yalan yere ağzınızı bozup gerçeği tekzip ediyorsunuz.. Ya da kimi savcı ve polislerle birlikte bu mimli trollerin bu gözde yazarların, bu güzide mecraların da binde birini bile tanımıyor müvekkiliniz..

HANİ VURANA ELSİZ SÖVENE DİLSİZDİNİZ

Hani, sözve 'vurana elsiz, sövene dilsiz, muhabbet fedaileri'ydiler. Cemaat trollerinden de işitmediğim küfür ve hakaret kalmadı bu arada. Binde biri bile küfür edebiyatının piri Neyzen Tevfik'in hayalinden geçse yüzü kızarır, yerin dibine girerdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.