Akıllara durgunluk veren sahtekarlık

Akıllara durgunluk veren sahtekarlık

İstanbul, akıllara durgunluk veren bir sahtekarlık olayına şahit oldu. Vatandaş İETT ile yıllardır işe ücretsiz gidip gelmenin 'yolsuzluğu'nu bakın nasıl bulmuş!

İstanbul, akıllara durgunluk vereb bir sahtekarlık olayına şahit oldu. Vatandaş İETT ile yıllardır işe ücretsiz gidip gelmenin 'yolsuzluğu'nu bakın nasıl bulmuş!

AKBİL KURNAZINA BAK AHLAKSIZLIK İTİRAFI

Beylikdüzü Migros durağında İETT otobüsüne binen bir kişi, Akbil basma sırasında şoförle tartışmaya girer. Şoför, şahsın Akbil'inin boş olduğunu söyler ama karşı taraf normal geçiş yaptığında ısrarlıdır. Uyanık adam, şoförü ikna etmek için Akbil'ini verir ve "İsterseniz bakın. Daha yeni 15 liralık doldurmuştum." Şoför bakar, gerçekten Akbil 15 liralık doldurulmuş ve bir kere basılmış. Yolcudan defalarca özür diler.

AHLAKSIZLIK İTİRAFI

Arkalara doğru ilerleyen yolcu, boş koltuğa oturur ve yanındaki arkadaşına anlatmaya başlar. Kurnaz vatandaş, cebinden bir Akbil daha çıkarır ve gösterir: "Biri boş, diğeri 15 liralık dolu ve bir kere basılmış. Boşu bastım, şoföre doluyu gösterdim. Bu şekilde 2 yıldır bedava işe gidip geliyorum." Bu sözlerin ardından ayda 150-200 lira kar ettiğini ballandıra ballandıra anlatır. Ahkam kesmeye hiç gerek yok. Yorum sizin!

Etiketler :