Akman'dan Arınç'a ağır cevap

Akman'dan Arınç'a ağır cevap

Bülent Arınç'ın 'İstifa edecek' dediği RTÜK Başkanı Zahid Akman, Başbakan'ın arkasında olduğunu söyleyerek kimsenin istifasını istemediğini açıkladı

Bülent Arınç'ın Teke Tek programında Fatih Altaylı'ya "Zahid Akman'ın istifasını istedim. O da söz verdi" demişti. RTÜK Başkanı Zahid Akman ise bu konuda farkı bir açıklama yaptı.

Habertürk'te Balçiçek Pamir'e sessizliğini bozan Zahid Akman, Bülent Arınç'a hayırlı olsun ziyaretine gittiğinde kendisine "İstifa etmeyi düşünüyor musun" diye sorduğunu kendisinin ise "Hayır" yanıtını verdiğini iddia etti.

RTÜK Başkanı Akman sözlerine "Başbakan arkamda. Arkamda olmasa hala bu koltukta oturuyor olabilir miyim?" diye devam etti. Konuşulanları hayretle izlediğini ifade eden Akman, "Konu açıldı. ‘İstifayı düşünüp düşünmediğimi' sordu. ‘Hayır' dedim. Bence istifayı düşünmek, suçlu olduğuna inanmak demek.' Hayatımda hiçbir zaman koltuk sevdalısı olmadım. Makamlar benim için önemli değil." diye konuştu. Akman ayrıca, "Nihayetinde ben bir kamu görevlisiyim. Hepsini anlatacağım ama bir süre sonra. Anlattıklarımı öğrenince herkes şaşıracak. Ne kadar hakkımın yendiği ortaya çıkacak. Benimle uğraşanlarla tek tek hesaplaşacağım." dedi.

Kamuoyu şimdi, Akman'ın bu açıklamalarından sonra Bülent Arınç'ın nasıl bir tavır alacağını merak ediyor.


Etiketler :