Aköz'den CHP'lileri çıldırtacak yazı!

Aköz'den CHP'lileri çıldırtacak yazı!

Ulusalcı çevrelerin en çok tepki duyduğu yazarlardan olan Emre Aköz bugünkü yazısıyla CHP'lileri çıldırtacak. Aköz, Kılıçdaroğlu için öyle şeyler yazdıki...

Sabah yazarı Emre Aköz dün kaldığı yerden devam ediyor. Dünkü yazısında sert bir Zülfü Livaneli ve Kemalizm eleştirisi yapan Aköz köşesini bugün ise Kemal Kılıçdaroğlu'na ayırmış.

Ulusalcı çevrelerin en çok tepki duyduğu yazarlaradan olan Emre Aköz bugünkü yazısıyla özellikle CHP'lileri çıldırtacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Aköz yer yer hakarete varan ifadelerle çok konuşulacak bir yazı kaleme almış. Sabah yazarı Kılıçdaroğlu için 'atmasyon ustası', 'kıtırcı', 'traşlıyor' gibi ifadeler kullandığı yazısında CHP liderini yalancılıkla suçluyor.

"...ben hayatımda onun kadar kolay yalan söyleyen bir siyasetçi görmedim.
Geçen gün sözünden dönüp durduğu için "Tornistan Kemal" demiştim. Düşündüm ki bu lakap yetersiz: Dönmek başka, üfürmek başka...
Hop diye yalan söylüyor. Anında çamur atıyor. Dur demeye kalmadan tıraşlıyor.
Ne Baykal böyledir, ne de Bahçeli...
Dikkat ederseniz Erdoğan gibi çekirdekten yetişme bir siyasetçi bile şaşırdı kaldı. Bu kadar yalana onun da aklı ermedi. Ekranlarda yakınıyor.
Her politikacı olayları biraz eğip büker ama bunun durumu farklı. Bu bir fenomen, bir vaka! Atmasyon ustası. Tam bir kıtırcı!
Sanki çocukluğundan beri hayalini kurduğu ortama, nihayet kavuşmuş gibi: Dakika başı yalan söylüyor ama kimse kulağını çekmiyor.
Bence yalanlarını, ahlaki bir sorun değil, bir başarı öyküsü olarak görüyor. Bu konuda duyarsız... Yani yalan söylediğinde 'süperegosu' müdahale etmiyor.
Bu adamdan çekeceğimiz var."

Yazının tamamını okumak için buraya tıklayın...

gazeteciler.com

Etiketler :