AKP çıkardı, CHP'ninki yolda!

AKP çıkardı, CHP'ninki yolda!

AKP’nin referandumda kullanılmak üzere hazırladığı "40 soruda 40 cevap" adlı kitapçığına karşı CHP’de 'Hayır için 40 soru 40 cevap' kitapçığı ile yanıt verecek. İşte kitapçık yarışları...

CHP, Anayasa değişikliği paketine neden “hayır” denmesi gerektiğini anlatan bir kitapçık hazırlıyor. Son rötuşların verildiği kitapçık önümüzdeki günlerde tüm teşkilatlara gönderilecek.

-“HAYIR”IN GEREKÇELERİ ANLATILACAK-

CHP, 12 Eylül’de referanduma sunulacak Anayasa değişikliği paketi için kitapçık hazırlıyor. CHP, Anayasa değişikliğine neden “hayır” dediklerinin gerekçelerini madde madde anlatacak. Paket hakkında bilgi verilirken günlük hayatta ne sağlayacağı dile getirilecek. Böylece CHP, AKP’nin referandumda kullanılmak üzere "40 soruda 40 cevap" adlı kitapçığına karşı kitapla yanıt verecek.

-HALKIN ANLAYACAĞI DİLDE ANTATILACAK-

CHP’nin kitapçığı halkın anlayacağı bir dille ve sade bir şekilde kaleme alınacak. Kitapçıkta dile getirilenler herkesin anlayacağı bir şekilde anlatılacak.CHP, AKP'nin madde madde anlattığı "evet"lere neden "hayır" denilmesi gerektiğini ifade edecek.

-MEYDANLARDA LİDERLER, EVLERDE KİTAPLAR YARIŞACAK-

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun meydanlara yansıyan düellosuna referandum kitapçıkları da eklenecek. Böylece liderlerin söz düellosuna kitaplar da katılacak. Bir anlamda liderler meydanlarda yarışırken hazırlanan kitaplarda evlerde, kahvelerde yarışacak.

Kaynak: ANKA

Etiketler :