AKP DSP Dayanışması

AKP DSP Dayanışması

Eskişehir'e kampüs hastanesi yapılması için çalışma başlatıldı. Hükümet, hastanenin yapımında Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği yapacak.

Eskişehir'e kampüs hastanesi yapılması için çalışma başlatıldı. Hükümet, hastanenin yapımında Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği yapmak istiyor. Belediyenin teklife olumlu yaklaştığı belirtildi.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Murat Mercan AK Parti Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ve AK Parti İl Başkanı Salih Koca ile birlikte geçen hafta kayınvalidesini kaybeden Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'e başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Görüşmede AK Parti heyetiyle beraber Belçika Milletvekili Veli Yüksel de yer aldı. Büyükerşen'e vefat eden kayınvalidesi nedeniyle başsağlığı dilediklerini ifade eden AK Parti Eskişehir Milletvekili Murat Mercan, hükümet olarak Eskişehir'e kampüs hastanesi yapacaklarını ve hastanenin yapımında Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ile işbirliği yapmak istediklerini ifade etti. Mercan, Büyükerşen'in bu tekliflerini memnuniyetle karşıladığını sözlerine ekledi.

 

Etiketler :