Akp ile neler kaybettik?

Akp ile neler kaybettik?

Demokratik açılmla birlikte Başbakan Erdoğan ve Hükümeti adeta topa tutan MHP lideri Bahçeli, AK Parti ile birlikte ülkenin neler kaybettiğini madde madde saydı ve AK Parti sonrası olacakları da açıkladı.

Başbakan Erdoğan'ın ekim ayı ulusa sesleniş konuşmasında; ''bu ülkede yaşayanlar, kazananlar ve kaybedenler diye ikiye ayrılmasın, bu ülkenin kaynakları adaletle paylaşılsın'' dediğini belirten Bahçeli, ''Başbakan'a hatırlatmak isterim ki siz geldiniz köylümüz kaybetti, tefeci kazandı. Siz geldiniz işçi kaybetti, komisyoncu palazlandı. Siz geldiniz; memurumuz, esnafımız, emeklimiz kaybetti, küresel para lortları kazandı. Siz geldiniz milli sanayimiz kaybetti, bilançoları kabarık çok uluslu şirketlere gün doğdu. Siz geldiniz tarihimiz unutuldu, vatanımız hedef oldu. Ama bilin ki mutlaka geldiğiniz gibi geri gideceksiniz.'' diye konuştu.

AK Parti iktidarıyla birlikte Türkiye'ye yoksulluğun geldiğini öne süren MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup konuşmasında Başbakan Erdoğan'ı ve hükümetin icraatlarını eleştirdi. AK Parti'ye "Geldiğiniz gibi gideceksiniz" diyen Bahçeli, "Siz geldiğiniz gibi gittikten sonra, hüzünler bitecek, kaybedilmiş ve unutulmuş saadetler tekrar milletimizin ruhunda yeşerecektir." şeklindeki sözleriyle noktaladı...

Etiketler :