AKP'de Değişime Direnen 20 Vekil!

AKP'de Değişime Direnen 20 Vekil!

Atalay, Anayasa değişikliği paketinden rahatsızlık duyan AK Partili 20 milletvekilinin bildiri hazırlığında olduğuna ilişkin iddiaya cevap verdi.

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, ''Bunlar spekülatif şeyler. Parti grubumuz çok güçlüdür, kimse heveslenmesin. O konuda en küçük bir şey olacağını sanmıyorum'' dedi.

Atalay, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Yerel Yönetimler Sempozyumu'na gelişinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.
EN KÜÇÜK BİR ŞEY OLACAĞINI SANMIYORUM
Bir gazetede yer alan ''20 AKP'li bildiri hazırlıyor'' şeklindeki haberin
hatırlatılması üzerine Atalay, ''Bunlar spekülatif şeyler. Parti grubumuz çok güçlüdür, kimse heveslenmesin. O konuda en küçük
bir şey olacağını sanmıyorum'' dedi.

İŞTE SÖZ KONUSU HABER

Taraf manşet yaptı: 20 rahatsız AKP'li bildiri hazırlıyor..

Demokratik açılım ve Anayasa değişikliğine karşı çıkan yirmi 'milliyetçi' milletvekili, rahatsızlıklarını bir bildiri ile Başbakan Erdoğan'a iletecek. Taraf gazetesi parti içindeki rahatsız milletvekillerinin bildiri hazırlığını bugün manşetten verdi..

BİLDİRİYE TÜZMEN DE KATILACAK
Kulislerde bildiriye imza atacak vekiller arasında, kısa süre önce AKP genel başkan yardımcılığı görevinden alınan Tüzmen'in yanı sıra Vahit Erdem, Murat Başesgioğlu, Zeki Özcan, Sadık Yakut, Yusuf Ziya İrbeç ve Alaaddin Büyükkaya'nın adları geçiyor.

VAHİT ERDEM: EVET, RAHATSIZIM
Taraf'a konuşan Erdem "Bazı rahatsızlıklarım var, sonra ayrıntılı açıklarım. Eleştirdiğim ve karşı çıktığım şeyler var demlek daha doğru bir tanımlama" dedi. İsim vermeyen bazı milletvekilleri ise "İsyancı değil rahatsız vekilleriz. Rahatsızlığımızı da ilgili yerlere iletiyoruz" dediler.

İSTİFA ETSİNLER
AK Parti içinde etkin bir milletvekili ise, bildiricilere kapıyı gösterdi: "Her dönem bu tür kişiler her partide çıkar. Bu girişimleri duydum.
Şerefi olan partiden istifa ederek ayrılır."

BAŞBAKAN YANLIŞI GÖRDÜ
AK Parti'nin önemli kurmaylarından biri "Başbakan Erdoğan'a üst üste yaptırılan yanlışlar ile bir danışmanlar terörü ile karşı karşıya kaldı ve bu oyunda her geçen gün dipsiz kuyuya doğru itildi. Bir çok uyarı üzerine Erdoğan bunları gördü ve kendine yeni bir ekip kurmaya başladı. Bunun adımları atıldı ve devamı da gelecek" dedi.

Etiketler :