AKP'li o bakan Önkibar'ın iddiasına cevap verdi

AKP'li o bakan Önkibar'ın iddiasına cevap verdi

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı AKP Ordu Milletvekili Hilmi Güler, Sabahattin Önkibar'ın 'evlilik dışı çocuk' iddiasına cevap verdi.

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı AKP Ordu Milletvekili Hilmi Güler, Yeni Çağ gazetesi yazarı Sabahattin Önkibar'ın, 'Sekreterinden evlilik dışı çocuğu olan AKP'li bakan eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı AKP Ordu Milletvekili Hilmi Güler" iddiasına cevap verdi.

Dün bir internet istesi 'AKP'li bir bakanın nikahsız sekreterinden çocuğu olduğunu iddia etmiş ve Önkibar da, bugünkü yazısında o bakanın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı AKP Ordu Milletvekili Hilmi Güler olduğunu ileri sürmüştü. Önkibar yazısında, Tayyip Erdoğan'ın daha önce kendisinin gündeme getirmesi üzerine onu hem bakanlıktan aldığını, hem de bu dönem aday yapmadığını iddia etmişti.

Hilmi Güler, Önkibar'ın bu iddiasına Twitter'dan cevap verdi.

Güler, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da ''Sabahattin Önkibar hakkında, bugünkü iftiralarla dolu yazısı nedeniyle yasal yollara başvurmuş bulunuyorum. Değerli dostlarıma duyurulur'' diyerek iddiayı yalanladı.

ROTAHABER

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.