'Akra FM'de yeni dönem başladı

'Akra FM'de yeni dönem başladı

Hicri yeni yılla birlikte başlayan yeni yayın döneminde 12’si yeni 58 farklı program radyo dinleyicisiyle buluşuyor.

58 farklı program var

AKRA FM, yeni yayın döneminde Peygamberimizin Dilinden Dualar kısa radyo spotlarıyla günün 24 saati dinleyicilerini bilinçli olmaya davet ederken, Hulefa-i Raşidin’in hayatının anlatıldığı Dört Büyük Halife, Osmanlı padişahlarının farklı yönlerinin aktarıldığı Tarih Yazan Osmanlılar, piyasa analizinin yapıldığı Gündem Ekonomi, temiz bir çevre duyarlılığı için Yeşil Çevre programlarıyla yayın akışını zenginleştiriyor.

Türkiye’nin 81’i il merkezi toplam 220 şehrinde yayını olan AKRA FM, Hicri yeni yılla birlikte başlattığı yeni yayın dönemi geleneğini bu yıl da devam ettiriyor. AKRA FM’de, bugün (1 Muharrem 1431 / 17 Aralık 2009 Perşembe) başlayan yeni yayın döneminde 13’ü yeni olmak üzere 58 farklı program radyo severlerle buluşuyor.

AKRA FM, merhum Mahmud Esad Coşan Hocaefendi’nin yurt içinde ve yurtdışında yaptığı sohbetlerden radyoya uyarlanan Hadisler Deryası, Gurbet Sohbetleri, Konferanslar, Cuma Sohbeti, Kur’an’ı Kerim ve Meali Üzerine Sohbet, Tasavvuf Sohbeti kuşağına bir yenisi ekleniyor. Yeni dönemde merhum Esad Coşan Hocaefendi’nin sohbetlerinden özenle seçilen 10-15 dakikalık bölümler, her gün sabah 09.30’da, akşam 18.45’te Günün Sohbeti adıyla yayınlanacak. Esad Coşan Hocaefendi’nin İlim ve Sanat ile Panzehir dergilerinde yayınlanan başyazılarından oluşan Başmakaleler-3 eseri de AKRA FM’de yeni yayın döneminde sesli kitap haline getirildi.

Detaylı bilgi: www.akradyo.net

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :