'Akşam Habertürk'te izlersin' - video

'Akşam Habertürk'te izlersin' - video

Mirgün Cabas'ın sunduğu 'Her Şey' sıradışı bir canlı yayın bağlantısına sahne oldu. Programa bağlanan emekli general NTV ekranlarında Habertürk TV reklamı yaptı.

NTV'nin yeni yayın dönemi hayli renkli bir açılışla dikkat çekiyor. Mirgün Cabas'ın hazırlayıp sunduğu 'Her Şey' sıradışı bir canlı yayın bağlantısına sahne oldu. Programa bağlanan emekli general NTV ekranlarında Habertürk TV reklamı yaptı.

Ahmet Özal'ın merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'a yapılan suikastle ilgili açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Özal'ın iddiasına göre babasına yapılan suikastin perde arkasında emekli Or General Sabri Yirmibeşoğlu vardı. Dönemin MGK sekreteri de olan Yirmibeşoğlu NTV ekranlarında iddiaları yanıtladı. Ahmet Özal'ın iddialarını red eden emekli general programda Mirgün Cabas'ı zor durumda bırakan ilginç bir 'duyuru' yaptı.

'HABERTÜRK'TEN İZLERSİNİZ ARTIK'
Mirgün Cabas, iddiaları gündeme getiren Ahmet Özal'a ulaşamadıklarını söyleyince araya giren Yirmibeşoğlu, 'Akşam Habertürk'de olacağım, Ahmet Özal da orada olacak. saat 22:00'da. Oradan dinleyeceksiniz.' dedi. NTV Canlı yayınında alenen Habertürk TV reklamı yapan emekli general Mirgün Cabas'ın konuyu kapatma çabasına karşılık olarak tepki gösterdi ve 'çok kısa kesiyorsunuz ama omaz ki' dedi.

Bir televizyoncu için hayli can sıkıcı bir sürprizle karşı karşıya kalan Cabas konuğunu uğurlayarak programa devam etti.

İşte o anlar:



 
gazeteciler.com

Etiketler :