Aksa'nın yıkılması an meselesi

Aksa'nın yıkılması an meselesi

Filistin Âlimleri Birliği: “Mescidi Aksa’nın Yıkılması An Meselesi”

Filistin Âlimleri Birliği Siyonist işgal rejiminin Mescidi Aksa’nın altında ve çevresinde yaptığı kazı ve yeni inşaat çalışmaları konusunda İslam ümmetini bir kez daha ikaz etti.  

Âlimler Birliği bugün Mescidi Aksa ve çevresinin içinde bulunduğu tehlikeli süreçle ilgili olarak bir basın açıklaması yaptı. Filistin Enformasyon Merkezi’ne de ulaşan açıklamada, Siyonist işgal rejiminin Müslümanların ilk kıblesi olan Mescidi Aksa'yı ve çevresini yıkmak için düşündüğü projeleri hayata geçirmeye başladığı belirtildi.

Filistin Âlimleri Birliği “Siyonist işgal rejiminin Kudüs ve Mescidi Aksa’ya yönelik tahrip edici planlarını durdurmak gerekir. Ümmetin de artık uyanması lâzım. Çünkü karşımızdaki düşman direniş ve güç dilinden başka bir dilden anlamıyor” dedi.

Mescidi Aksa’nın geçirdiği tehlikeli sürece dikkat çeken Filistin Âlimleri Birliği, daha sonra şunu ifade etti: “Mescidi Aksa yıkılmak üzere. Mübarek Mescidi Aksa’nın yıkılması eğer bizi öfkelendirip ayaklandırmıyorsa, bizi ne ayaklandıracak? Allah azze ve celle “Ey iman edenler! Sizden kim dininden dönerse, (bilin ki) Allah onların yerine öyle bir topluluk getirir ki, Allah onları sever, onlar da Allah’ı severler. Onlar mü’minlere karşı alçak gönüllü, kâfirlere karşı güçlü ve onurludurlar”  buyurarak bizi uyarmaktadır."

Etiketler :