Albaylar paşalara kız ayarlayacak

Albaylar paşalara kız ayarlayacak

Poyrazköy İddianamesi'nin ek klasörlerinde, denizci bir subaya ait ihbar mailinde çarpıcı bilgiler yer aldı

'Ben Deniz Kuvvetleri bünyesinde çalışan bir askerim' şeklinde başlayan ihbarda, Deniz Kuvvetleri'nde Ergenekon terör örgütü üyesi olduğu belirtilen kişiler hakkında tutulmuş 'bilgi' notları dikkat çekti. Üst düzey komutanların da bulunduğu listede, isimlerin karşısında yapacakları görevleri de yazılmış. Albayların isimlerinin karşına "Bizim çocukların sicillerinin temizlenmesi halledilecek", "Paşalar için kız listesi verecek" gibi notlar düşülmüş.

'SİCİLLERİ TEMİZLENSİN '

Adı, Soyadı, Rütbe, Görev Bölge, Telefon' gibi başlıklar halinde düzenlenen tabloda Koramiral Feyyaz Öğütçü'nün karşısına "Operasyon ve fuhuş ekibi ile ilgili sor" şeklinde bir not yazılmış. Koramiral Kadir Sağdıç için yazılan notta, "Bizim çocukların sicillerinin temizlenmesi halledilecek" ibaresi var. Tümamiral Can Erenoğlu'nun karşısında yazılan notta ise "Vakit'te çıkan yolsuzluk haberinin ucu başka yere dokunuyor, dikkat!!!" ifadesi dikkat çekiyor. Tabloda yer alan bir diğer notta, "Saldıray, Dağsalı vd. paşalar için yeni kız listesi verecek" ibaresi kullanılmış.

FİŞLEME YAPMAYA DEVAM

Poyrazköy iddianamesinin ihbarla ulaşan bilgi klasöründe ayrıca şu bilgi notlarına ulaşıldı. "Genç personel ile güçlü iletişim kuracak ve fişleme yapacak", "Gizli belgeleri internetten gönderirken daha dikkatli olmalı", "Muhafazakar davranmalı", "Mezhep odaklı faaliyetler ve ÇYDD'ye danışmanlık verecek", "Tuncay Özkan'ın elemanından alacak, verecek meselesi", "Mit ile eşi üzerinden irtibat kurulacak. Ortak eylem için Ermeni ve Yahudi dostlarımıza ulaşılıyor.", "GATA'dan başka yerde muayene olmasın."

Etiketler :