Albayrak: Kızgın değil üzgünüm

Albayrak: Kızgın değil üzgünüm

Galatasaray yöneticisi Abdürrahim Albayrak, Skytürk'te katıldığı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Albayrak, "Sıcak Gündem" programında Arda'nın, Galatasaray'dan kırgın ayrıldığı yolundaki iddiaları da ilk kez yanıtladı

Galatasaray yöneticisi Abdürrahim Albayrak, Skytürk'te katıldığı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Albayrak, "Sıcak Gündem" programında Arda'nın, Galatasaray'dan kırgın ayrıldığı yolundaki iddiaları da ilk kez yanıtladı. Albayrak, "Arda Turan Türkiye'nin yetiştirdiği en büyük futbolcularından biri. Bir Galatasaray yöneticisi olarak Arda'nın ayrılmasına üzüldüm. Kendisi hem Türkiye'yi hem Galatasaray'ı İspanya'da en iyi şekilde temsil edecektir. Arda'nın veda toplantısını Florya yerine Ortaköy'de bir restoranda yapılması hakkında bilgim yoktu. Ben de yeni öğrendim. Arda öyle uygun görmüştür, bunlarda bir şey aramamaz lazım" dedi.

Albayrak şöyle konuştu:

"Kendisinin Bayrampaşa Altıntepsi'den alınışında da ben vardım. Ama bizim ona şu anda çok ihtiyacımız vardı. Geçen seneki başarı grafiği ortada. Fatih hoca, Arda ile inanılmaz ilgilendi. Almanya ve Avusturya kamplarında üzerine titredi. Burada Arda 8 kilo verdi. Herkesin istediği, arzuladığı Arda'yı da Liverpool maçında herkes gördü. Kızgın değilim ama üzgünüm.

Liglerin başlamasına kısa bir süre kala çok önemli bir futbolcumuzu verdik. Arda çok önemli bir futbolcu. Ama Galatasaray'ın kapıları Arda'ya her zaman açık. Keşke herkes Arda gibi Galatasaraylı olsa. Ünal Aysal başkanımızdan izin istedi, başkanımız da yol verdi, o da tercihimi böyle kullandı.

Forlan için gittiğimizde A.Madrid 1.5 ay önce Arda'yı istemişti. O zamandan beri istiyorlardı. Sonunda hedeflerine ulaştılar, Atletico Madrid'i tebrik ediyorum.

Galatasaray kulübünde transfer hiç bitmez. Arda gibi bir kaptanı GS menfaatleri doğrultusunda satıyorsanız çok önemli başka transferleri de her an yapabilirsiniz..."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.