Alex'e şok: Senden nefret ediyoruz!

Alex'e şok: Senden nefret ediyoruz!

Fenerbahçe'de önce kadro dışı bırakılan, ardından sözleşmesi feshedilen Alex de Souza'nın gidişine en ilginç tepkiyi kulübün eski yöneticilerinden Hulusi Belgü verdi.

Kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın geçmiş yıllardaki yönetim kurulu listesinde yer alan Belgü, ''Alex de Souza, senden nefret ediyoruz'' başlığıyla bir gazeteye verdiği tam sayfa ilanla Brezilyalı oyuncuyla yolların ayrılmasına tepkisini gösterdi.
Hulusi Belgü, Alex'e çağrıda bulunduğu ilanda, şu ifadelere yer verdi:
''Bu ülkeye her yıl bir sürü oyuncu, yorumcu, teknik direktör gelip giderken tam 8 yıldır aynı takımın lideri olduğun için ve buna rağmen başkanımızın 'istikrar' misyonuna yeteri kadar iyi bir örnek olamadığın için, herkesin pes ettiği yapayalnız ve çok zor bir sezonda bizi play-off'lara kadar taşıdığın için ve o sezonda bizi gerçek bir şampiyon gibi hissettirdiğin için ve kaybettiğimizde bunun bir spor olduğunu dünyanın sonunun gelmediğini hatırlattığın için, bununla da yetinmeyip ezeli rakibimizin elini sıkıp tebrik ettiğin için... Çocuklarımıza mükemmel bir örnek olduğun için, iyi bir kaptan, iyi bir baba, iyi bir eş olduğun, unuttuğumuz aile değerlerimizi bize yeniden hatırlattığın için, heykelinin dikildiği gün yüzünde bir gülümseme olduğu için ve en çok da Fenerbahçe için dökülen o gözyaşların için... Sana tahammülümüz yok artık. Git ve bu kulüp sana hazır oluncaya kadar geri gelme sakın

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.