Ali Ağaoğlu'ndan Zekeriya Öz açıklaması

Ali Ağaoğlu'ndan Zekeriya Öz açıklaması

Bugün basında çıkan Zekeriya Öz'ün Dubai tatili haberlerine ilişkin işadamı Ali Ağaoğlu bir açıklama yaparak 'Öz'ün kendi şirketinin misafirleri olduğunu' belirtti.

İstanbul Başsavcı Vekili Zekeriya Öz, ailesiyle birlikte Dubai'ye yaptığı seyahatle ilgili iddiaları yalanlarken iş adamı Ali Ağaoğlu ise Öz'ün Dubai de kendi şirketinin temsilciliği tarafından ağırlandığını açıkladı.

AĞAOĞLU'NDAN ÖZ AÇIKLAMASI

İş adamı Ali Ağaoğlu ise yaptığı açıklamada konuyla ilgili şu ifadelere yer verdi:

Bugün bazı gazetelerimizde yer alan İstanbul Başsavcı Vekili Zekeriya Öz'ün Dubai seyahati konusundaki haberlere ilişkin olarak kamuoyunu bilgilendirme gereği doğmuştur.

Söz konusu ağırlama 15 yıldır bölgede yerleşik bulunan ve son 2 yıldır Körfez Bölgesindeki faaliyetlerimizi yürüten temsilciliğimiz tarafından gerçekleştirilmiştir.

Dubai'de bulunan bu temsilciliğimiz yalnız grubumuz şirketlerine değil, tüm dünyamızın hizmetine sunduğumuz, ülkemize büyük katma değer kazandıran ve oldukça önemli ekonomik işbirliklerinin geliştirilmesine zemin hazırlayan bir temsilciliktir.

Dubai temsilciliğimizin, Sayın Savcı ile çok öncelere dayanan tanışıkları çerçevesindeki bu ağırlama temsilcimizin insiyatifiyle gerçekleşmiş olup bilgimiz dahilindedir. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.