Ali sami yen' de ne oldu?

Ali sami yen' de ne oldu?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Antalyaspor'u ağırlayan Galatasaray'ı, taraftarı yalnız bırakmadı.

Yağışlı ve soğuk havaya rağmen Ali Sami Yen Stadı'nın tribünlerini dolduran yaklaşık 20 bin sarı-kırmızılı taraftar, takımına destek vermek için yerini aldı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda adlarını yarı finale yazdırmak için çabalayan Galatasaray ve Antalyaspor'da, sakat futbolcuların çokluğu dikkat çekti. Galatasaray takımında Jo, Baros, Kewell, Hakan, Sabri, Gökhan ve Ufuk takımdaki yerlerini alamazken, Antalyaspor'da ise Fatih, Kerim, Zitouni, Hakan, Jedinak, Tita, Serge ve Şenol eksik futbolcular oldu.

Antalyaspor'un, karşılaşmaya çıkarken 18 kişilik kadroyu bile oluşturamadığı görülürken, listede 16 kişilik bir kadro yer aldı.

-KALECİ DIŞINDA KADRO DEĞİŞMEDİ-

Teknik direktör Frank Rijkaard, Turkcell Süper Lig'de Kayserispor'a karşı çıkardığı kadrodan, Antalyaspor maçında kaleci dışında değişikliğe gitmedi.

Hollandalı teknik adam, kalede bu kez Aykut'a görev verirken, bu mevki dışında yine Uğur, Emre Güngör, Neill, Caner, Mustafa, Mehmet, Keita, Elano, Arda ve Giovani'yi sahaya sürdü.

Rijkaard ayrıca, Kayserispor maçında yedek soyundurduğu Servet'i, Antalyaspor karşısında yine yanında oturttu.

-YALÇIN AYHAN'A TEPKİ-

Galatasaray taraftarları, Antalya'daki ilk maçta bilerek sakatlamaya yönelik sert bir futbol sergilediği ileri sürülen futbolcu Yalçın Ayhan'a tepki gösterdi.

Daha önce Galatasaray forması da giyen defans oyuncusu, karşılaşma öncesi sahada ısınırken, sarı-kırmızılı tribünlerden kendisine küfürlü tezahüratlarda bulunuldu.

-ELANO'YA ÖZEL PANKART-

Sarı-kırmızılı taraftarlar, Brezilyalı oyuncu Elano Blumer için tribünde özel pankart açtı.

Taraftarlar, üzerinde Portekizce olarak, ''Nos acreditano voce Elano, Sempre estaremos com voce'' (Sana inanıyoruz Elano, her zaman yanında olacağız) yazan bir pankart açarak, oyuncularına destek verdi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın futbolda sertliği eleştiren açıklamalarına da pankartlı destek veren taraftarlar, ''Turkcell Kasap Ligi'' ve ''Tekmelere İnat'' pankartları açtı.

 

Etiketler :