Ali Şen Güneş'i değerlendirdi

Ali Şen Güneş'i değerlendirdi

Ali Şen Trabzonspor ve Şenol Güneş ile ilgili konuştu.

Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Ali Şen, gündemi değerlendirdi
Çeşitli konularda görüşlerini açıklayan Ali Şen Trabzonspor ve Şenol Güneş ile ilgili de konuştu.

Ali Şen ''Bir maçlık galibiyetle yeniden şampiyonluk türküleri söylenmeye başladı. Sizce bordo-mavililerin tüm gerçekleri göz önüne alındığında, taraftarların yine fazlaca umutla doldurulması ne getirir, ne götürür? Üstelik Güneş, "Sabır istiyorum" derken..'' sorusunu şöyle değerlendirdi..

Sadri (Şener) en sonunda dediklerimi yaptı. Trabzonspor'a gelebilecek en büyük antrenör geldi. En büyük Trabzonlu takımın başına geldi. Şenol Güneş sadece bir teknik direktör değil; başkan, yönetim kurulu üyesi, kulüp müdürü çalışanı, herşeyiyle büyük bir Trabzonlu ve tam yetkilidir.

Ankaragücü maçında Trabzon'un oyunu görünce, 13 yıl evvel Türkiye'de Trabzon'un Şenol hocanın yönetiminde oynadığı büyük oyunları hatırladım. Trabzon bu hafta Denizlispor'u yenerse, ki bu maç Trabzonspor'un "en köşe dönme" ve önemli maçıdır. Haftaya da bizim Trabzon'dan puansız dönmemize sebep olur.

Önümüzdeki ikinci devrenin iki flaş takımını görüyorum. Birisi Şenollu Trabzonspor, diğeri Mustafa Denizlili Beşiktaş. Aziz Yıldırım ve Adnan Polat takımlarını, kulüplerini dağınıklıktan kurtaramazlar ise şampiyon Trabzon veya Beşiktaş olur.
 

Etiketler :