Ali Tandoğan korkuttu

Ali Tandoğan korkuttu

Spor Toto Süper Lig'deki Medical Park Antalyaspor-Bursaspor maçında takımının ilk golünü atan Ali Tandoğan'ın dili boğazına kaçtı.

ALİ TANDOĞAN KORKUTTU

 

Maçın 51. dakikasında Nunez'in ortaladığı topu kafasıyla filelerle buluşturan Ali Tandoğan, Erkan Sekman ile çarpışarak yerde kaldı. Skoru 2-1'e getirmesine rağmen gol sevincini yaşayamayan Tandoğan'ın, çarpışmanın etkisiyle dilinin boğazına kaçtığı belirtildi.

Sahadaki tüm futbolcuları korkutan Ali Tandoğan'a ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı. Ali Tandoğan, daha sonra ambulansla Medical Park Antalya Hastanesi'ne kaldırıldı.

-DURUMU İYİ-

Ali Tandoğan'ın genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Attığı gol esnasında Antalyasporlu Erkan Sekman ile çarpışarak yere yığılan Ali Tandoğan, sahada yapılan ilk müdahalenin ardından Özel Medical Park Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye acil servisten alınan Ali Tandoğan'ın MR ve tomogrofisi çekildi.

Hastane yetkilileri, Ali Tandoğan'ın genel sağlık durumunun iyi olduğunu, ancak MR ve tomografiyi değerlendirmek ve Tandoğan'ı muayene etmek üzere beyin cerrahının hastaneye gelmesinin beklendiğini bildirdiler.

Etiketler :