Allah CHP'ye oy verenlere yardım etsin!

Allah CHP'ye oy verenlere yardım etsin!

Toplu sözleşme görüşmelerinin 6. oturumunda Memur Sen Başkanı Mehmet Gündoğdu'nun CHP lideri Kılıçdaroğlu'na sert yanıtı damgasını vurdu.

Toplu sözleşme görüşmelerinin 6. oturumunda Memur Sen Başkanı Mehmet Gündoğdu'nun CHP lideri Kılıçdaroğlu'na sert yanıtı damgasını vurdu.

Kılıçdaroğlu'nun Memur Sen kandırıldı sözlerine sert tepki gösteren Gündoğdu, " Allah CHP'ye oy verenlere yardım etsin" dedi.

"Kılıçdaroğlu'nun asla anlamadığı ve asla anlamayacağı birşey var" diyen Gündoğdu, "Memur Sen olarak biz darbelerle yaşamaktansa aç kalmayı tercih ederiz" diye konuştu.

"Hem sokaklarda hem masa başında çalışacağız"

Amacımız görüşmelerden iyi bir sonuç almak diyen Gündoğdu, "Hem masa başında hem masa dışında çalışacağız. Sermaye sahiplerini teşvik paketi açıklandı. Ancak unutuluyor ki memura hak ettiği zam verildiğinde, onlar bu paraları alışveriş için kullanacaklar. 4 milyon memura zam yapmak demek aynı zamanda 4 milyon esnafa da can suyu vermek anlamına geliyor" diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hükümetin memurlara zam önerisini
Kılıçdaroğlu, partisinin Meclis grubunda yaptığı konuşmada Memur-Sen'i eleştirerek Hükümet'in Memur Sen'i kandırdığını iddia etmişti. Kılıçdaroğlu, memurların istemedikleri bir kararı mahkemeye götürme haklarının bile olmadığını söylemişti.
 
CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun memurların tepkisini çeken konuşması şöyle:
 
Anayasa referandumunu hatırlarsınız.. Memur-Sen'de şöyle bir tabela asılmıştı. 'Nikah masasında bile bu kadar iştahla 'evet' dememiştik.' Şimdi bunlar diyor ki; 'sen bizi kandırdın'... E günaydın. Sizi öyle bir kandırdılar ki, siz kamu görevlilerinin Hakem Kurulu'nun aldığı karar dolayısıyla yargıya bile gidemeyeceksiniz. Onu da elinizden aldılar? Şimdi oturmuşlar, kahraman kesiliyorlar, 3 gün sonra gidip tıpış tıpış imza atacaklar

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.