'Allah onların eksikliğini göstermesin'

'Allah onların eksikliğini göstermesin'

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, ana muhalefet partisinden çok memnun olduklarını belirterek, "Böyle kötü muhalefet dostlar başına. Allah onların eksikliğini göstermesin" dedi.

Egemen Bağış, AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda konuştu. Bağış, mayıs ile haziran ayında yapılacak seçimi hatırlatarak, muhalefete yüklendiği konuşmasında, "Şimdi yazılı genelge göndermişler teşkilatlarına 'kürk giymeyin' diye. Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı. Bu ülkede binde bir kardeşimizin kürkü olmuştur. O kardeşimiz de kürkünü mayıs ve haziranda giymez. Bu ne zavallılıktır. Bu ne milletten kopukluktur. Bir de, 'CHP'de değişim' dediler. Değişim projesi oldu
hijyen projesi. Yazılı talimat göndermişler, 'insanların evine girip çıktıktan sonra milletin önünde elinizi kolonyalı mendille silmeyin.' Bu milletten bu kadar kopuk olmayın. Milletten bu kadar korkmayın, onlar sizden daha temiz. Sizden daha hassas ve sizden daha hijyenik. Onlar size zaten kendi kolonyalarını size ikram ederler. Bu kadar milletten kopuk bir zihniyetle ne değişim olur. Ne iktidar olur. Ne de adam gibi muhalefet olur. Keşke iyi bir muhalefet olsalar da bizi kamçılasalar. Bizi biraz daha teşvik etseler" dedi.


AK Parti olarak rekabetten korkmadıklarının altını çizen Bağış, "Rekabetin olduğu yerde kalite olur. Kalite artar. Ancak böyle kötü muhalefet dostlar başına. Biz memnunuz, Allah onların eksikliğini göstermesin" diye konuştu.
Partililerden, 12 haziranda yapılacak seçimler için yoğun gayret göstermelerini isteyen Bakan Bağış, bu seçimlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın son kez milletvekili adayı olacağını hatırlattı. Bağış, "Eğer listeye girebilirsek benim için de son dönem olacak. Çünkü parti tüzüğümüz gereği 3 dönem peş peşe görev yaptıktan sonra siyasete en azından bir dönem ara vereceğiz. Eğer o ara dönemimizde keyfimiz yerinde, görev verilen arkadaşlarımız işlerinde başarılı ise belki bir daha hiç de gelmeyiz. Ama
'onlara takviye yapalım' dersek 4 yıl aradan sonra tekrar sizlerin huzuruna gelir, desteğinizi talep edebiliriz. Başbakanımıza yakışır bir jübile yaptırmaya hazır mıyız? Sayın Başbakanımızın son milletvekili seçiminde sandıkları patlatmaya Silivri hazır mı? Bu civarda Çakma Gandi'ye yakın olan bazı arkadaşlarımız var? Biz onları da seviyoruz" şeklinde konuştu.


Bağış konuşmasının ardından Silivri'de AK Parti saflarına geçen 400 kişi adına Yeşilçam'ın ünlü sanatçısı Hikmet Taşdemir ile 10 kişiye parti rozeti taktı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.