Almanya'da belediyeden DİTİB Moosburg Mevlana Camisi yöneticilerine ödül

Almanya'da belediyeden DİTİB Moosburg Mevlana Camisi yöneticilerine ödül

Almanya'nın Bavyera eyaletinde yer alan Moosburg Belediyesi, Diyanet İşleri Türk İslam Birliğine (DİTİB) bağlı Moosburg Mevlana Camisi yöneticilerini, şehirde gerçekleştirdikleri yararlı hizmetlerden ötürü ödüllendirdi.

KÖLN (AA) - Almanya'nın Bavyera eyaletinde yer alan Moosburg Belediyesi, Diyanet İşleri Türk İslam Birliğine (DİTİB) bağlı Moosburg Mevlana Camisi yöneticilerini, şehirde gerçekleştirdikleri yararlı hizmetlerden ötürü ödüllendirdi.

Moosburg Belediyesi tarafından belediye binasında düzenlenen ödül töreninde, Moosburg Belediye Başkanı Josef Dollinger tarafından cami yöneticilerinin yanı sıra yararlı hizmetlerde bulunan diğer sivil toplum kuruluşu, kurum ve dernek yöneticilerine altın ve gümüş rozet ile sertifika verildi.

Gönüllü hizmetlerin önemini vurgulayan Belediye Başkanı Dollinger, toplumun çeşitli alanlarında gönüllülüğü teşvik etmek amacıyla bu ödül törenini düzenlediklerini, ödüle layık görülenleri tebrik etti.

DİTİB Moosburg Mevlana Camisi Dernek Başkanı Muharrem Şöhmelioğlu ile yöneticiler Orhan Şöhmelioğlu ve Erdoğan Aydeniz, Dollinger'in elinden gümüş rozet ve sertifikalarını aldı.

Muharrem Şöhmelioğlu, topluma uzun yıllar boyunca özverili şekilde hizmet etmekten gurur duyduklarını, bu ödüle layık görülmekten dolayı çok memnun olduklarını söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.