Altaylı, Adnan Polat'a fena saydırdı

Altaylı, Adnan Polat'a fena saydırdı

Fatih Altaylı, Galatasaray taraftarının Adnan Polat'ı protesto etmeye hazırlandığını iddia etti, Adnan Polat'ın açıklamalarını değerlendirdi:

Galatasaray'da yaşanan Arena depremi Habertürk ekranlarında masaya yatırıldı. Akşam Haberleri Programı'na katılan Fatih Altaylı, Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın "Galatasaray 2. Başkanı Mehmet Helvacı, yöneticiler Doğan Yalçınkaya ve Vedat Eşkinat'ın istifasını isteme kararı ve açıklamalarını değerlendirdi.
 

"ADNAN'I DA AL GİT"

Galatasaray taraftarının Adnan Polat'ı protesto etmeye hazırlandığını iddia eden Altaylı, Adnan Sezgin'nin kastedildiği (Adnan'ı da al git) tezahuratının ilk maçta yapılacağını iddia etti.

Altaylı, Adnan Polat'ın Türk Telekom Arena'da Başbakan'a gösterilen tepkiden sonra yaptığı açıklama ile ilgili olarak "Yorgunluğum sebebiyle 'provokatörler' yerine "protestocular' demişim" sözlerine "Yorgunsan git uyu kardeşim. Yorgunsan git uyu. Adnan Polat'ın istifasını 20-25 milyon Galatasaraylı istiyor. Kendisi onurlu olarak Mehmet Helvacı, Doğan Yalçınkaya'yı ve Vedat Eşkinat'ı istifaya davet ediyor. Yani onurlu bir insanın ne yapmasını bildiğine göre kendi böyle davranmalı" diye konuştu.




Altaylı, Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın "Derin Galatasaray" sözü ile ilgili olarak da "Derin Galatasaray diye bahsettikleri, benden bahsediyor. İnan Kıraç'tan bahsediyor, Ali Dürüst'ten bahsediyor. Birtakım abilerimizden bahsediyor. İsim vermeye gerek olmadan. Yani bizi derin Galatasaray olarak görüyor. Biz derin Galatasaray falan değiliz. Biz hakiki, öz bildiğin Galatasaraylıyız ve bu kulübün iyiliğinden başka bugüne kadar hiçbirşey istememiş. Bu kulüpten şimdiye kadar hiçbirşey almayıp manevi olarak aldıklarımız çok büyük ama maddi anlamda birşey almayıp Galatasaray'un gururunu ve erefini yaşamaktan başka hiçbirşey beklememiş insanları 'onlar derin Galatasaraylı' diye nitelendiriyorlar. Sıkı Galatasaraylı olmaktansa derin Galatasaraylı olmak her zaman daha iyidir" şeklinde konuştu.

Bundan sonra Galatasaray'da ne olabilir? sorusu üzerine ise Altaylı "Galatasaray tüzüğü çok açık. Genel Kurul için imza toplanabilir. Bir başka yöntem de ibra etmemektir. Galatasaray'da bugüne kadar kimse için bu istenmedi. Ama Adnan Polat kendi tavrıyla bunu oraya doğru yaklaştırıyor. Bence haysiyetli bir istifa herkes için iyidir. Ama tabi haysiyetiniz varsa" şeklinde konuştu.  

 

gazeteciler.com

Etiketler :