Altaylı'dan Doğan'a 'palavra atma' çıkışı!

Altaylı'dan Doğan'a 'palavra atma' çıkışı!

Milliyet ve Vatan gazetelerinin satışını yorumlayan Fatih Altaylı, hem ilginç tespitler yaptı hem de dalgasını geçti...

Medya dünyası Milliyet ve Vatan gazetelerinin satışını konuşmaya devam ediyor. Habertürk ekranlarında konuşan Fatih Altaylı da Doğan grubunun satış anlaşmasını yorumlarken yer yer dalga geçmekten geri durmadı.

Aydın Doğan'ın bu satış anlaşmasıyla büyük bir ticari başarı elde ettiğini söyleyen Altaylı ilginç yorumlarda bulundu. Milliyet ve Vatan'ın zaten uzun süredir zarar ettiğini hatırlatarak grubun bu yüklerden kurtulma arayışında olduğunu vurguladı. Aydın Doğan'ın bu operasyonu çok büyük bir gizlilik içinde yürüttüğünü söyleyen Altaylı, Zafer Mutlu'nun bile süreçten habersiz olduğunu iddia etti. Mutlu'nun olan biteni bilmesi durumunda engel çıkartabileceğini savunan Altaylı 'çünkü O da bazı yatırımcıları kafalayarak gazeteyi almak istiyordu' dedi.

KORKMAZ YİĞİT, ERCÜMENT KARACA'NIN GAYRİ MEŞRU ÇOCUĞU MU?

Altaylı internet medyasında gündeme gelen bir kulisi hatırlatarak ilginç bir tepki gösterdi:

"Aydın Doğan demiş ki 'ben Milliyet'i satmazdım ama rahmetli Ercüment Karacan'ın oğlu  olunca sattım.' Ben de dedim ki 'O zaman Korkmaz Yiğit Ercüment Karacan'ın gayri meşru çocuğu mu?' Pes yani bu kadar da palavra olmaz yani."

Altaylı, Aydın Doğan'ın daha önce Milliyet'i Korkmaz Yiğit'e satmış olduğunu hatırlarak bu kulisle dalgasını geçti. Aydın Doğan'ın Kanal D, CNN Türk ve Hürriyet'i kesinlikle satmayacağını söyleyen Altaylı Star TV'ye iyi bir teklif gelmesi durumunda belki satabileceğini iddia etti.

İşte o anlar:


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.