Altaylı'yı o fotoğraf ile vurdular

Altaylı'yı o fotoğraf ile vurdular

Fenerbahçeli taraftarlar, Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı'nın Yıldırım hakkında söylediği o sözlere Altaylı'nın terörist başı Abdullah Öcalan ile olan fotoğrafını yayınlayarak tepki gösterdi.

Habertürk'ün, yasak olmasına rağmen şike davasının görüldüğü mahkeme salonunu gizlice fotoğraflayıp manşetinde yayınlamasıyla başlayan kavga bir an olsun hız kesmiyor.

Geçen gün köşesinde Aziz Yıldırım'a "Çevrenize doldurduğunuz, sabıka kayıtları klasör dolduran adamlarla ne işiniz vardı? Niye bunlarla dolmuştu çevreniz?” diyen Altaylı'ya sarı lacivertli taraftarlar sert tepki gösterdi.

Sosyal medyada Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı'ya tepkilerini dile getiren taraftarlar, Altaylı'nın, Abdullah Öcalan'la birlikte çekildiği iddia edilen o fotoğrafı paylaşarak Altaylı'nın Yıldırım için söylediği sözlere atıfta bulundu.

SOSYAL MEDYADAN GELEN TEPKİLER

* Fatih Altaylı sabıkalı insanlar dediğinin kim olduğunu açıklasın. Benim anladığım kadarıyla sabıkalı biri yok...

* HT kendi çapında cevap yazmış bu sana benim cevabım.. #NeHabersinNeTürksün

*Bak fatih altaylı sen GS taraftarı olabilirsin ama bizi anlaman için 140 fırın ekmek yenen lazım oda yetmez....

*Fatih Altaylı sen önce törerist başı ile aynı masada yediğin yemeğin hesabını ver Sonra Osmanlının ve Cumhuriyetin takımı F.B ye dil uzat...

* Habertürk ve Altaylı alenen klübü tehdit ediyorlar,hadlerine olmadığı gibi boylarına görede değil..yeni bir cephe,alışacağız

HABERTÜRK'E TESİS YASAĞI

Fenerbahçe Kulübü, dün resmi siteden yaptığı açıklamayla; Habertürk'e bağlı hiçbir yönetici, çalışan yorumcu ve muhabirlerin kulübün hiçbir tesisine girişlerine izin verilmeyeceğini belirtmişti.

SERT YANIT GELDİ

Kulübün yaptığı açıklamayı "Haddini bilmez saldırı" olarak nitelendiren Habertürk Medya Grubu, yapılan bu açıklamanın Fenerbahçe kimliğiyle bağdaşmadığını, Habertürk kurumunun tüm çalışanlarıyla bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da bağımsız ve özgür yayıncılığını hiçbir tehdide kulak asmadan her koşulda ve haberin olduğu her yerde aynı şekilde sürdüreceğini açıkladı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.