Altın Künye Çeşitleri

Altın Künye Çeşitleri

Farklı tarzlara uygun, modayla birlikte şekillenen ve her yaştan insanın kullanabileceği pek çok farklı altın künye çeşidi bulunmaktadır. Özellikle çocuklar için tasarlanmış olan künyeler doğum, doğum günleri ve sünnet gibi etkinlikler için sıkça...

Hem bebekler hem çocuklar hem de yetişkinler için birçok altın künye modeli bulunmaktadır. Altın künyelere nazar boncuğu, kalp, uğur böceği gibi ekstra birçok obje de takılabilmektedir. Künyeler kendi başına zaten oldukça şık bir tasarıma sahiptir. Özellikle küçük çocuklar için bu gibi objelerin künyeye yerleştirilmesi hem çocuğa hem de künyeye oldukça tatlı bir hava katmaktadır.

Altın Künye Çeşitleri

Farklı tarzlara uygun, modayla birlikte şekillenen ve her yaştan insanın kullanabileceği pek çok farklı altın künye çeşidi bulunmaktadır. Özellikle çocuklar için tasarlanmış olan künyeler doğum, doğum günleri ve sünnet gibi etkinlikler için sıkça tercih edilmektedir. Çocuklar için olan künyeler genellikle tatlı ve küçük nesnelerle dekore edilmektedir. Bu nesneler genellikle uğur böceği, nazar boncuğu ve çocuğun cinsiyetine göre bisiklet ya da tavşan olmaktadır.

Yetişkinler için tasarlanan künyeler biraz daha büyük boyutlardadır. Bu tip künyeler genellikle düğün ve kına günlerinde geline evlilik hediyesi olarak verilir. Herhangi bir motif bulundurmaz. Saatli künye çeşitleri de bulunmaktadır. Tarzınıza yakışacak birçok farklı künye çeşidine https://www.emajewellery.com.tr/altin-bileklik internet adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.