AMERİKALI MÜSLÜMAN BELEDİYE BAŞKANINDAN TÜRKİYE KARŞITI TWEET

AMERİKALI MÜSLÜMAN BELEDİYE BAŞKANINDAN TÜRKİYE KARŞITI TWEET

Harvard ve MIT’nin yer aldığı Massachusetts Eyaletinin Cambridge şehri Belediyesinden Ermenistan’a destek Türkiyeye hakaret

Dünyadaki yerel yöneticilerin bilgiye aç olduğu bir kez daha görüldü. Dünyanın bir ve iki numaralı üniversiteleri Harvard ve MIT’nin yer aldığı Cambridge şehri Türkiye'nin aleyhine Ermenistan’ın lehine karar almak üzere.

Belediye başkanlığını Müslüman Sumbul Siddiqi’nin yaptığı 9 kişilik Cambridge Belediye Meclis üyeleri küstahça Metin hazırladılar.

Pazartesi günü oylanacak mektupta Osmanlı ve Türkiye’nin Ermenileri katlettiği belirtilip, 30 yıldır işgal ettikleri Azerbaycan topraklarına yeniden saldırıp bebekler dahil sivilleri hunharca öldüren Ermenilere destek çıkıldı.

Başkanlığını Müslüman bir bayanın yaptığı ve aynı belediye başkanın kişisel Twitter hesabından da Türkiye aleyhine ve Ermenistan lehine paylaşım yapması Boston ve çevresindeki Türkleri şaşkına çevirdi.

Kısa sürede bir araya gelen Türkler başta Cambridge Belediye Başkanı Sümbül Siddiqi olmak üzere belediye Meclis üyelerine emaillerle tepkilerini bildirdiler.

 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum