Anadol'' Kılıçdaroğlu BAŞARISIZ''

Anadol'' Kılıçdaroğlu BAŞARISIZ''

Kemal Anadol CHP'nin genel seçimlerde aldığı oy oranını başarlı bulan Kemal Kılıçdaroğlu’na hatırlatmada bulundu.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu seçim sonuçları açıklandıktan sonra basının karşısına geçip CHP’nin aldığı yüzde 26’lık oy oranını başarılı buluğunu ifade etmişti. Kılıçdaroğlu’nun bu sözleri özelikle CHP içinde sert bir dille eleştirilmişti.

CNN Türk’te Tarafsız bölge programında Kemal Kılıçdaroğlu’nun  genel seçimlerde CHP’nin aldığı oy oranını başarılı olarak nitelendirilmesi tartışıldı.

Ahmet Hakan’ın hazırlayıp sunduğu tarafsız bölge programına konuk olan CHP Milletvekili Kemal Anadol Kılıçdaroğlu’nun seçim sonrası yaptığı açıklamalara göndermede bulunarak sert bir dille eleştirdi.

Anadol Kılıçdaroğlu’nun genel başkanlık koltuğuna oturmadan önce ki verdiği demeçleri hatırlattı.

Anadol “ 1 Aralık 2010 Tarihinde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Bursa’da yerel TV’lerin hazırladığı bir programa katılarak yüzde 40’ın altında oy alırsam çeker girdim. Sonra yüzde 30’un altında oy alırsam başarısılıktır. Daha sonra ise 17 Aralık’ta kurultay yapacağını duyuruyor ve başarısız olursam giderim diyor. Gazetecilerde ölçü nedir? Diye soruyor. Kılıçdaroğlu ise tabii ki iktidar gelmektir diyor” dedi.

İşte O Açıklama....

         

 


 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.