Anadol'dan facia gibi siyasi malzeme

Anadol'dan facia gibi siyasi malzeme

CHP Grup Başkanvekili Kemal Anadol, THY uçağının Hollanda'da düşmesini değerlendirirken THY'nin Genel Müdürüne yönelik çok ağır ithamlarda bulundu.


Anadol, THY uçağının Hollanda'da düşmesinin ardından Ulaştırma Bakanlığı ile THY yetkililerinin açıklamalarına ilişkin TBMM'de gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Ulaştırma Bakanlığı ve THY'nin tutumuna ilişkin iki örnek vermek istediğini anlatan Anadol, ''Apronda deve kesen zihniyet ve hacdan gelirken, ayaklarında plastik terlikler, darmadağın bir kıyafet, 2 metre arkasında yürüyen eşi ve THY'nin Genel Müdürü... Birleşik kaplar gibi bunlar'' diye konuştu.

Anadol, yabancı ajansların kazaya ilişkin bilgi verdiğini ancak, THY'nin uzun süre, bu haberlerin doğru olup olmadığına yönelik açıklama yapmadığını belirterek ''Net, saydam bir anlayış içinde değil, apronda deve kesen bir zihniyetin yansıması'' dedi.

Hayatını kaybeden pilotların özverisi sonucunda az sayıda kayıp yaşandığını ifade eden Anadol, aksi halde çok daha kötü sonuçların çıkacağını ifade etti.


Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :