Android ile ücretsiz videolu konuşma

Android ile ücretsiz videolu konuşma

Skype'ın üstüste yaptığı ataklar devam ediyor. Artık Android kullanıcıları da Skype'ın videolu görüşme özelliğinden ücretsiz olarak faydalanabilecek.

Microsoft tarafından satın alındıktan sonra ardı ardına yaptığı yeniliklerle giderek daha fazla insanın tercihi olan Skype, şimdi de Android işletim sistemini kullanan cep telefonlarında devrim niteliğinde bir güncelleme gerçekleştirdi.


Artık dizüstü ya da masaüstü bilgisayarımızda olduğu gibi Android telefonlarında  da ekstra bir ücret ödemeden görüntülü görüşme yapabileceğiz. Görüşme yapmak istediğimiz kişinin bilgisayar başında olması ya da bir iPhone kullanıcısı olması hiçbir şeyi değiştirmiyor.

Önce Facebook ile yapılan işbirliği ardından iPad için Skype uygulamasının duyurusu ve son olarak Android için yayınlanan bu güncelleme ile Skype'ın önümüzdeki dönemde videolu görüşme konusunda adeta bir standart haline geleceğini söyleyebiliriz.

Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in haberine göre, videolu görüşme şimdilik Android 2.3 işletim sistemi yüklü telefonlardan; HTC Desire S, Sony Ericsson Xperia neo, Sony Ericsson Xperia pro ve Google Nexus S ile kullanılabiliyor.

Skype ile ücretsiz bir şekilde videolu görüşme yapabilmek için internete bağlı olmanız yeterli.

Uygulamaya erişmek için buraya tıklayabilirsiniz.

(ShiftDelete.Net)

 Skype ile cepten bedava videolu görüşme konusunda ne düşünüyorsunuz?

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.