Ankara'da sıcak saatler

Ankara'da sıcak saatler

Başbakan Erdoğan Resmi Konutu'nda Davutoğlu ile görüştü. Yaklaşık iki saat süren toplantıdan sonra Davutoğlu konuttan açıklama yapmadan ayrıldı, Başbakan çalışmaya devam ediyor.

Son gelen bilgiye göre Davutoğlu'nun Türk jetinin düşürülmesiyle ilgili yarın TRT'ye 10:30'da açıklama yapacağı bildirildi Ankara "gereken adımların" ne olacağını belirlemek üzere toplantı üstüne toplantı yapıyor. Öğlen saatlerinde Dışişleri Konutu'nda yapılan 2 saat süren toplantının ardından şimdi de Başbakanlık Konutu'nda 2. Güvenlik zirvesi yapılıyor.

Ankara'da sıcak saatler yaşanıyor. Suriye'nin Türk savaş uçağını düşürmesi sinirleri gerdi. Devletin zirvesinden "gereken adımlar atılacak" mesajları geliyor. Dışişleri Bakanlığı'nda yapılan ve 2 saat süren toplantıya Genelkurmay 2. Başkanı Hulusi Akar, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve bazı üst düzey bürokratlar katıldı.

İŞTE TÜRK SAVAŞ UÇAĞININ VURULMA ANI!

 
Oynat

 

GÖRÜŞME SONRA ERDİ

Dışişleri Bakanlığı'nda yapılan toplantının ''teknik'' olduğu açıklandı. Toplantıda uçağın düştüğü alan gibi ayrıntıların ele alındığı söylendi. Davutoğlu'nun başkanlığını yaptığı toplantıya ayrıca, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'ndan bir tuğamiral ve Kara Kuvvetleri ile Hava Kuvvetleri Komutanlığı'ndan iki tümgeneral de toplantıda hazır bulundu.

ANKARA'DA 2. GÜVENLİK ZİRVESİ

Ankara'da saat 16.00 sıralarında Başbakan Erdoğan başkanlığında 2. güvenlik zirvesi yapılması kararı alındı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.