Ankara'da sokakta eski eşi tarafından silahla vurulan Pelin Ceylan'ın cenazesi defnedildi

Ankara'da sokakta eski eşi tarafından silahla vurulan Pelin Ceylan'ın cenazesi defnedildi

Ankara'nın Çankaya ilçesinde eski eşi tarafından sokakta silahla vurulan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Pelin Ceylan'ın...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çankaya ilçesinde eski eşi tarafından sokakta silahla vurulan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Pelin Ceylan'ın cenazesi toprağa verildi.

Ayrancı Mahallesi Hoşdere Caddesi'nde 12 Aralık'ta eski eşi Mehmet E. (55) tarafından tabancayla vurulan ve 12 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden Pelin Ceylan (47) için Karşıyaka Mezarlığı'ndaki Ahmet Efendi Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Burada kılınan namazın ardından Ceylan'ın cenazesi Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Hayatını kaybeten kadının komşusu Banu Lökbaş, Ceylan'ın hayat dolu birisi olduğunu belirterek, "2 yıldır komşuyduk. Her gün birbirimize gider gelirdik. Çok erken oldu, üzdü bizi. Çocuklarını çok severdi." diye konuştu.

Mehmet E, 12 Aralık'ta Hoşdere Caddesi'nde yanına gittiği eski eşi Pelin Ceylan ile tartışmıştı. Mehmet E, daha sonra 3 çocuk annesi kadını silahla 2 el ateş ederek ağır yaralamıştı. Ceylan, dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti.

Yakalanan Mehmet E. ise tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.